ŽESTOKO ODGOVORIO MILORADU DODIKU NAKON GOSTOVANJA KOD SENADA HADŽIFEJZOVIĆA: “Ti si osoba bez srama – Kabadahija…”

Izazvao velike reakcije u BiH…

Gostovanje predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika na Face TV kod Senada Hadžifejzovića izazvalo je velike reakcije u BiH.

Podsjetimo, Dodik je u svom stilu govorio o dešavanjima u Bosni i Hercegovini, a mnoge je naljutilo iznošenje neistina o genocidu u Srebrenici i dešavanjima u Sarajevu.

Njegove izjave su naljutile i Rinka Golubovića, jednog od najprepoznatljivijih televizijskih i radijskih novinarskih i voditeljskih lica u našoj zemlji. Njegovo reagovanje prenosimo u cijelosti:

“Srbi izgubili 50 milijardi KM u stanovima koje su jeftino prodali u Sarajevu, kaže bolesni Milorad Dodik. Za 1425 dana opsade na Sarajevo je ispaljeno prosječno 329 granata dnevno, ubijeno oko 12.500 osoba od toga 1.500 djece.

Rekord od 3.777 ispaljenih granata uknjižen je 22. jula 1993. godine. Granate su napravile ogromnu štetu, a najveću štetu su pretrpjeli civilni, kulturni i vjerski objekti.

Bio sam u Sarajevu tada i svjedočiću protiv tebe kada se negiranje genocida proglasi krivičnim djelom, djubre jedno kabadahijsko. Ti bi da izjednačiš ljudski a pogotovo dječiji život sa jednim kvadratom stana. Ti bi da izjednačiš i kvadrat stana sa užasima koje jedna granata napravi.

Ti si osoba bez srama, pohlepna, prevrtljiva, kabadahija pravi. To je uostalom bolje Bursać ti napisao i opisao te. Fujjjjjjjj”, napisao je Golubović na društvenoj mreži Facebook.

BB/Face

About E-dijaspora