Informativni portal za dijasporu

HELJDA I KEFIR KAO ČISTAČ CRIJEVA: Za 4 nedjelje, uz ovakvu ishranu, gubi se i do 4 kilograma…


Za 4 nedjelje, uz ovakvu ishranu, gubi se 4 kilograma…

Heljda i kefir su možda i najzdraviji dijetetski proizvodi sami po sebi, ali kada se kombinuju imaju nevjerovatan efekat! Sirovu heljdu sa kefirom, je najbolje uzimati u jutarnjim časovima, jer na taj način ona čini čuda za tijelo.

Kefir, Heljda,
Kefir, Heljda,

Čisti toksine, poboljšava funkcionisanje gastrointestinalnog trakta, pankreasa i jetre, normalizuje šećer u krv. I nemojte da vas zastraši reč “sirova”. Isposatavilo se da je sirova heljda još ukusnija od kuhane. Vidljive rezultate postićete samo ako redovno uzimate kefir i heljdu, svako jutro, nekoliko nedjelja.


Heljda,
Heljda,

RECEPT:

Sastojci:

– 1 šolja kefira

– 1 kašika sirove heljde

Priprema:

Uveče prije spavanja u 1 šolju kefira stavite 1 kašiku sirove heljde. Ostavite je preko noći, na sobnoj temperaturi. Vaš doručak je gotov!

Kefir,
Kefir,

Primjena:

Ujutru to doručkujete. Ujutru potopite još jednu kašiku heljde u šolju kefira, da biste imali spremno to isto za večeru. Pošto heljda dobro nabubri, veoma je ukusna i hranljiva. Nakon nedjelju dana osjetićete da ste izgubili onu nadutost, pogotovo oko struka, a zatim ćete vidjeti gubitak kilograma. Za 4 nedjelje, uz ovakvu ishranu, gubi se 4 kilograma.

Isprobajte i nećete se pokajati. Osim gubitka kilograma, osjećat ćete se dosta zdravije. Kosa i nokti će vam biti zdravi i odolijevaće lomljenju i oštećenju. Heljda u kombinaciji sa kefirom predstavlja pravi čistač crijeva. Budite zdravi!!

Izvor: stil.kurir


Comments are closed.