Dalila Dragojevic, Dejan Dragojevic,
Dalila Dragojevic, Dejan Dragojevic,

ZBOG NJEGA JE SADA NAPALA I MUŽA: Dalila bez dlake na jeziku – Dragojević zanemeo… (VIDEO)

Dragojević zanemeo?!

Dragana Stojančević je sinoć napustila rijaliti, a rešila je da postavi Vladimira Tomovića za ovonedeljnog vođu.

Kao što pravila nalažu vođa je morao da podeli budžete svojim cimerima.

Mnogi su komentarisali mali budžet koji su dobili, a Dalila Dragojević je imala drugu vrstu zamerke, jer nije dobila više od najvećeg budžeta (4.000 umesto 3.000 dinara).

– Meni je danas jako žao što Vladmir Tomović nije upao u dugove i dodelio mi najveći budžet, kao što sam to uradila ja kada sam bila vođa.

Dejana neću da komentarišem, kao ni sve ostale što ćute. Oni su ozbiljno shvatili Vladimirovu opasku kada je rekao da će burno da reaguje na negativne komentare – objasnila je Dalila i dodala:

– Zaista nisam zadovoljna, mogao si da upadneš u dugove zbog mene, upadala sam i ja zbog tebe. Dragi moji, to je to, pokazali ste da se zadovoljavate malim stvarima.

Ja bih svima onima koji su dobili mali budžet sledeće nedelje dala nula. A ovo što je Vladmir dao sebi mali brudžet, i svojim prijateljima, ne brinite se, snaći će se oni – rekla je Dalila.

Mnogi su komentarisali na društvenim mrežama da je zbog Tomovića isprozivala svog muža, iako su do nedavno spekulisali da među njima postoji nešto više od prijateljstva.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija:

SD