Filip Car, Sandra Capric, Maja Marinković,
Filip Car, Sandra Capric, Maja Marinković,

ZAVRŠILI SU: “Mi nemamo šta da tražimo zajedno” – Maja ostavila Cara nakon njegove akcije…

Rešila je da stavi tačku…

Maja Marinković sinoć je, po prvi put javno, u emisiji Ognjena Amidžića ponosno govorila o svojoj emotivnoj vezi s Filipom Carom, dok se on iste noći tokom žurke strastveno ljubio s pevačicom Sandrom Čaprić.

Filip Car, Sandra Capric,
Filip Car, Sandra Capric,

Naime, Filip i Sandra se već danima ne razdvajaju, što su primetili i ostali zadrugari. Ovonedeljni vođa Bane Čolak postavio ih je za potrčke, a boravak u izolaciji ih je, po svemu sudeći, dodatno zbližio.

Filip Car, Sandra Capric,
Filip Car, Sandra Capric,

Sinoć nisu mogli da se iskontrolišu, pa su se posle žurke prepustili strastima, te su u zajedničkoj postelji potpuno transparentno pali vreli poljupci.

Tim povodom oglasila se Maja koja je rešila da stavi tačku na vezu sa Carem.

Maja Marinković, Filip Car,
Maja Marinković, Filip Car,

– Što se tiče Filipa, mogu da kažem da sam ja njega maksimalno ispoštovala i kao čoveka i kao dečka. Ostala sam dosledna dogovoru, što nije slučaj sa njim. Primetila sam da se u poslednje vreme druži sa tom devojkom, ali nisam znala da će preći granicu. U ovoj situaciji svako govori o sebi, mada šta sam ja sve prošla u prošlom odnosu, ovo je skoro pa ništa. Jedna stvar je očigledna, a to je da on i ja defitnivino više nemamo šta da tražimo zajedno – zaključila je Maja.

SD