Zadruga,
Zadruga,

ZA 3.000 EVRA ORGIJALA SA POLITIČAREM: S*ks afera drma region – Isplivali svi detalji sa jahte!

Opa!

Se*s-skandal koji trese Mađarsku i dalje je glavna tema i u našoj zemlji, a u orgijama sa Žoltom Borkaijem (54), prvim čovekom Đera, pored tri starlete iz Hrvatske S. O, P. Š. i L. L, učestvovala je navodno učesnica “Zadruge” Iva Grgurić, saznaje Kurir.

To je za Kurir potvrdila I. M, jedna od devojaka koja je bila među animir-damama na jahti:

Zadruga,
Zadruga,

– Bilo je nas šest devojaka. Taj posao je ugovorila jedna od nas i svima nama poslala poruku u koje vreme da dođemo. To je bilo prošle godine u junu.

Većina devojaka je već uživala u Dubrovniku, a Iva i ja smo kolima došle iz Zagreba. Iva je vozila. Odmah smo otišle na brod, a dan posle su nam ti bogataši uzeli hotel.

Verujte da nismo ni znale da su u pitanju političari. Glavna devojka nam je rekla da su u pitanju neki poslovni ljudi iz Mađarske. Bio je s*ks, a dan nakon toga ja sam se autobusom vratila za Zagreb, a Iva je ostala još dva dana.

Ona kaže da se Grgurićeva pred Žoltom najbolje pokazala, iako je devojka koja na snimku oralno zadovoljava gradonačelnika najdominantnija na takvim druženjima.

– Iva je trebao novac jer je želela da ide u Beč s tadašnjim dečkom. Zbog toga je i ostala dva dana duže na jahti. Toliko je bila dominantna da je zasenila i devojku koja je alfa i omega u tim druženjima, što se vidi na snimku.

Iva je dobila 3.000 evra jer je imala analni se*s s gradonačelnikom. Još jedan moćnik je bio tu i njega je oralno zadovoljila – seća se ova starleta, koja je bila zadovoljna tretmanom.

– Baš nam je bilo dobro. Po ceo dan smo pile žestinu, smejale se i igrale. Nijedna od nas nije prostitutka. Jedna devojka živi s roditeljima.

Tada nije imala auto, jedva je skupila za silikone, a ova druga je radila u poslastičanici u Dubrovniku. To je bila jedinstvena prilika.

Došli Mađari, platili 1.000 evra dan druženja, a počastili su malo i više. Zato smo i otišle, ne radimo to profesionalno – zaključila je ova devojka.

Žolt Borkai jači je nego ikad. Prvom čoveku Đera, po svemu sudeći, seks-afera ne utiče na posao, jer je ponovo pobedio na izborima u svom mestu.

Predsednik mađarske vlade Viktor Orban i dalje se ne oglašava ovim povodom. Ipak, Žolt se po izbijanju skandala javno izvinio porodici i krivicu prebacio na opoziciju.

– Uveren sam da su laži objavljene o meni deo kampanje opozicije, čiji je cilj da se pažnja javnosti preusmeri s njihove nesposobnosti – rekao je Žolt.

SD