Dalila Dragojevic,
Dalila Dragojevic,

VREĐA M*TVU PORODICU – PRODUKCIJA REAGOVALA: Najgnusniji postupak Dalile Dragojević u istoriji rijalitija… (VIDEO)

Odbila da pokaže i trunku ljudskosti…

Glavna tema ljubitelja rijalitija je odnos Dalile i Dejana Dragojevića u “Zadruzi”. Pomno se prati propast njihovog braka, popularna Bosanka svojim izjavama i postupcima ne prestaje da šokira.

Dalili skandal nije strana “materija”, pa je takmičeći se u “Parovima” izazvala gnev mnogih kada je izvređala slavnu srpsku glumicu i to u programu uživo.

Dalila Dragojevic,
Dalila Dragojevic,

Dragojevićka zaprepastila je sve kada je pre tri godine glumici Evi Ras rekla da se zapita zašto je sama bez naslednika i nosi crninu u svojoj “stotoj godini”.

Dalila je pobesnela kada joj se Rasova tada obratila:

– Priča se za mnoge učesnice koje su našle dečka u “Parovima” da proširuju porodicu, ali mislim da bi to prvo trebalo da uradi Dalila. Ona je u braku sa Dejanom i trebalo bi da rade na bebi. Mnogi se pitaju zašto još nemaju dete, Dalila je neko ko juri karijeru – u dahu je izgovorila glumica, ne sluteći da je to Dalili bolna tema, jer je tada, navodno, izgubila bebu.

Eva Ras,
Eva Ras,

Zato je tadašnja učesnica “Parova” sasula salvu uvreda na račun glumice:

– Što se tiče Eve, neka se zapita zašto ona nema decu, a ima sto i nešto godina. Nema porodicu i nosi crninu i dan danas.

Svi su zanemeli dok je Eva pred kamerama objašnjavala da je sahranila svoju naslednicu, i dalje ne želeći da uđe u raspravu, ali Dalila nije popustila.

– Ja sam svoje dete sahranila draga. Vi ne živite ovde i to ne znate. Nije lepo da moju mrtvu ćerku ružno pominjete. Ja nisam ništa protiv vas govorila, već govorim da se gledaoci pitaju kako vi još niste trudni kad ste se udali i volite Dejana. Oni očekuju, ne ja. Moja crnina dok sam živa biće na meni – zaključila je glumica tada.

Dalila Dragojevic,
Dalila Dragojevic,

Nakon što su Evine reči o mrtvoj naslednici sve potresle, Dragojevićka je izazvala još veći šok kada nije izrazila ni trunku kajanja za ono što je izrekla, pa je odbila i zahtev produkcije da se izvini glumici.

– Ja to nisam znala, niti me interesuje. Žena od sto i nešto godina je surova prema meni i vodi računa o tome zašto ja nisam trudna. Neću da se izvinim. Znaju svi da pokušavam da dobijem dete i sada ona to spominje – rekla je svojevremeno Dalila.

SD