“VRAĆAJU SE NA MESTO ZLOČINA”: Kija, Sloba i Luna zajedno u Zadruzi 5 – Mitrović rešio…

Mitrović rešio da napravi pravi haos…

Ako je suditi po onima koji su najavljeni kao budući ukućani Bele kuće u Šimanovcima, “Zadruga 5”, a ujedno i poslednja, biće najnapetija i najgledanija od svih.

Vlasnik televizije “Pink” Željko Mitrović odlučio je da ova sezona bude najspektakularnija dosad i da okupi neke od starih učesnika koji su svojim učešćem privukli najviše pažnje, a čija imena zasad drži u strogoj tajnosti, kako bi čelnici Pinka publici priredili iznenađenje.

Zeljko Mitrovic,
Zeljko Mitrovic,

Iz izvora bliskog produkciji, potencijalni učesnici “Zadruge 5” koji će u nekom momentu ući u rijaliti su i bivši supružnici pevač Sloba Radanović i Kija Kockar. Sa njima uveliko traju pregovori o ulasku na imanje u Šimanovcima, a iznos koji se pominje za njihov ulazak je 100.000 evra. Ipak, Sloba verovatno neće moći da uđe na samom početku, jer ima rasprodate nastupe sve do novembra.

Veliko iznenađenje za gledaoce bi predstavljao i ulazak bivše Radanovićeve devojke Lune Đogani, zbog koje mu je i pukao brak sa pobednicom rijalitija. Supruga Marka Miljkovića bi u rijaliti verovatno ušla sa svojom ćerkom Mijom, dok je Markov ulazak i dalje pod velikim znakom pitanja, zbog tužbe koju je televizija “Pink” podnela protiv njega.

Luna Dogani, Marko Miljkovic, Kristina Kija Kockar,
Luna Dogani, Marko Miljkovic, Kristina Kija Kockar,

Osim njih, na spisku potencijalnih učesnika su i Lunini roditelji Anabela Atijas i Gagi Đogani, pa će biti zanimljivo videti kakav će biti odnos među članovima porodice starog ljubavnog para, koji su bili glavne zvezde jedne od prethodnih sezona.

Da nijedna sezona ne prođe bez nje, pobrinuće se i Miljana Kulić sa naslednikom Željkom, ali navodno i Nadežda Biljić i njen verenik Toma Panić sa sinom Longom, kao i Aleksandra Subotić sa svoje dvoje dece.

Anabela Atijas, Gagi Dogani,
Anabela Atijas, Gagi Dogani,

Kako će mnogi od učesnika biti sa decom, prema pisanju pojedinih medija, Željko Mitrović i produkcija će do septembra napraviti u okviru imaginarijuma ceo jedan kompleks u kome će boraviti roditelji sa decom.

Miki Duricic,
Miki Duricic,

Inače, jedini sigurni stari učesnik koji je već potpisao ugovor sa produkcijom je Miki Đuričić, što je potvrdio i sam Mitrović. On je naime, podelio na svom Instagram profilu fotografiju sa pčelarem iz Kupinova.

SD

About E-dijaspora