VLADIMIRA TOMOVIĆA ČEKA STRAŠNA KAZNA: “Potrudiću se da završiš u zatvoru” – Vređanje na nacionalnoj osnovi, a onda još nasrtanje i udaranje…

Ne odustaje…

Mnogo se spekuliše u vezi sa tim dokle je došlo u sukobu Vladimira Tomovića i Dina Subašića koji se desio u noći Nove godine u trećoj sezoni rijalitija “Zadruga”.

Veliki šef je organizovao u novogodišnjoj noći susret zadrugara sa njihovim najbližima. Dino Subašić je ušao kao prijatelj Ive Grgurić, a nakon nekoliko minuta je nastao haos. Vladimir Tomović je ušao u žestok sukob sa njim.

– Svađa je započela jer je konstantno vređao Zagreb, Hrvatsku i fudbalske klubove.Vređao je Ivu koja je moja slaba tačka pa sam ga pitao ”Da li znaš šta je kodeks navijača?”. S tom rečenicom sam hteo da mu dam do znanja da na nacionalnoj televiziji nema mesta za mržnju.

Vladimir Tomovic,
Vladimir Tomovic,

Nisam namerno provocirao, ali sam mu hteo da mu dam do znanja da nije u redu to što radi – kazao je tada za medije Dino Subašić.

Dino Subasic,
Dino Subasic,

Ipak, postoji šansa da Vladimir uskoro bude kažnjen po odluci suda u Crnoj Gori, gde Subašić i on vode sudski spor zbog toga što je Tomović u “Zadruzi” fizički nasrnuo na ovog državljanina Hrvatske.

Instagram,
Instagram,

– Zanimljivo, Vladimir Tomović brine se za slavu i pazi kao na praznike. U redu, poštujem to. I treba poštovati tuđe. A gospodin se ne seća kako je poštovao moje kada sam došao prošle godine, gde me je vređao na nacionalnoj osnovi (državu i grad) i onda još nasrnuo na mene. “Prijatelju” obećavam ti da ću se potruditi da završiš u zatvoru kojeg se bojiš. Uskoro novo ročište – poručio je Dino.

SD

About E-dijaspora