Informativni portal za dijasporu

“ZNAO SAM NJENU TAJNU”: Mensur se oglasio o njenom silovanju! Reči koje bole – Sve javno otkrio…


Otkrio sve…

Protekle večeri u “Zadruzi” je pravu dramu izazvala Mina Vrbaški kada je iznela bolnu ispovest kod Drveta mudrosti.

Naime, ona je ispričala da je Vladimir Tomović otkrio njenu tajnu da je bila silovana i to Filipu Caru. Inače, mnogi su znali da Vladimir zna Mininu tajnu još od “Zadruge 2”, a on je stalno isticao kako je neće otkriti, a onda to izgleda ipak uradio.


Mina Vrbaski,
Mina Vrbaski,

Sada se oglasio i Minin bivši dečko Mensur Ajdarpašić. Poznato je da su Mensur i Mina bili u vezi, koja se na buran način završila, a svi znaju i kakav je on sukob imao sa Vladimirom Tomovićem. Na pitanje kako komentariše sve što se desilo, Mensur je izjavio…

Mensur Ajdarpasic,
Mensur Ajdarpasic,

– A dobro, to je taj kult ljudi, Čolak, Tomović, Bora, Mina… Mislim, problem između njih i njihovih očekivanja međusobno… Ali jedna potajno najveća ljubav ikad u Zadruzi, Vladimir i Mina, ma nemojte mi reći da je do toga došlo… Znao sam ja tu njenu tajnu i još dosta njih. Ali nije mi stalo do male Mine Vrbaški kao njemu, niti mi išta znači da bih bilo šta iznosio, pored svih neistina koje je rekla o meni i našem odnosu – rekao je Mensi i dodao:

Vladimir Tomovic,
Vladimir Tomovic,

– Oni se vole, slabi su jedno na drugo… Baš šteta, a obećali su jedno drugom dosta, da bi deca Vrbaški i Tomović trčala po Bartuli sad. Nego dobro, ovo je još jedna u nizu njihovih tajni. Nije moja stvar. Da žive u Bartuli u bungalovima (smeh). Rođeni jedno za drugo! Najskladniji par ikada, javnost nije videla toliko slične osobe u istoriji rijalitija. No naposletku bi oni kao Miljana u rijalitiju bili sa decom. Kad tad bi on to rekao (tajnu), verujte mi – rekao je Mensur.

SD


Comments are closed.