Informativni portal za dijasporu

ŽESTOK SUKOB – “ZNAM DA TI JE PLAN DA MI UZMEŠ DETE”: Evo šta će uraditi čim napusti rijaliti – Večeras izlazi… (VIDEO)


Njihovim svađama nikad kraja…

Nadežda Biljić i Tomislav Panić, čiji je odnos od Nadeždinog ulaska nikad komplikovaniji, ponovo su se posvađali oko deteta, a pevačica je uverena da on planira da joj oduzme sina.

– Zašto se svađaš sa mnom? Jesi razmišljala kad si produžila sedam dana?! Jesi pitala Slavicu da pitaš?!


Ne, ti ostani, ja ću da odem u Valjevo kod deteta, i ja ga uzmem i odem u Svilajnac dok ti ne izađeš…i šta je problem u tome?! – govorio joj je besno Toma.

– Zato što pričaš kao da sam došla ovde da jurim tebe, a da me boli ku*ac za dete! Videla sam kako ti je stalo do deteta! – rekla mu je Nadežda.

– Ja znam da je tebi plan da mi uzmeš dete i da ga ne vidim nikad u životu, ja to znam – dodala je.

– Ko da uzme dete? Sad sam ti rekao, dete bude sa svojim ocem dok majka ne izađe iz rijalitija, kao što je bilo dete sa majkom dok je tata u rijalitiju – naveo je Toma.

– Tako je, dok tata nije uzeo da je*e i ostavio i dete i ženu – dobacila je Nadežda.

Toma Panic, Paula Hublin,
Toma Panic, Paula Hublin,

– I sad je problem što sam ja to uradio? A ne što je sad dete bez oca i majke i za Božić i za Novu godinu, to nije problem? – pitao ju je Toma.

– I opet na mene sve svaljuješ, opet ja kriva – rekla mu je Nadežda, na šta joj je on rekao kako će ona ostati do kraja u Zadruzi.

– Ne, ti ćeš da ostaneš ovde i da se pomiriš sa svojom bivšom devojkom, a ja ću da odem, jer mi vi Panići nećete uzeti dete! Ne dam!

Toma Panic, Nadezda Biljic,
Toma Panic, Nadezda Biljic,

Nećete mi uzeti dete! – počela je da viče Nadežda i potom rekla da večeras izlazi i da od honorara iz rijalitija planira da iznajmi stan i da živi sama sa detetom.

Pogledajte prilog:

SD


Comments are closed.