Informativni portal za dijasporu

“ZAŠTO BIH SE ČUO SA TAROM”: Nakon Šaove molbe porodici da je odvedu u stan – Oglasio se njegov najbliži… (VIDEO)


Ne planira da je kontaktira…

Tara Simov diskvalifikovana je nedavno iz rijalitija “Zadruga 4”, te je produkcija rešila da pokrene postupak na sudu, kao što je procedura za svakog učesnika koji je diskvalifikovan.

Čim je čuo saopštenje produkcije Nenad Aleksić Ša je briznuo u plač, a onda se obratio svojim najbližima da se “nađu” Simovoj i da je odvedu u njegov stan “na Fontani” na Novom Beogradu, zbog čega je izazvao lavinu kritika, jer je tu živeo sa suprugom Ivanom za koju nije ni siguran da je napustila stan.


Kako je Tara Simov nestala nakon diskvalifikacije, a njen telefon je isključen i dalje, novinari su kontaktirali Dušana Dićića, reperovog najboljeg prijatelja.

Tara Simov,
Tara Simov,

On je jasno dao do znanja da je stav porodice da se ne oglašava, pa ni on nije želeo otkriti mnogo, ali kada su mu postavili pitanje da li se čuo sa Simovom, on je šokirao odgovorom:

– Zašto bih se ja čuo sa Tarom? Nisam se čuo sa njom – rekao je on odsečno.

Tara Simov, Nenad Aleksic Sa,
Tara Simov, Nenad Aleksic Sa,

Podsetimo, Ša je rekao svojim najbližima da se postaraju za Taru dok on ne izađe, pa čak i da joj pruže novčanu pomoć, a Dušan, koji je potvrdio da je njegov najbolji drug, izgleda nema nameru da posluša Aleksića.

Pogledajte prilog:

SD


Comments are closed.