Informativni portal za dijasporu

VRAĆA SE U ZADRUGU – ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE: Učesnik najavio povratak – Porodica pobesnela… (VIDEO)


Snimak zapalio društvene mreže…

Vuk Mob napustio je rijaliti program “Zadruga” u januaru kako bi proveo poslednje trudničke dane sa svojom izabranicom. Nedavno je postao otac ćerke Teone i redovno objavljuje njihove zajedničke emotivne snimke na društvenim merežama.

U javnosti se spekuliše kada bi gledaoci mogli da očekuju njegov povratak u rijaliti. Gostujući u emisiji “Amidži šou” otkrio je da još uvek nije siguran oko datuma, ali da će se najverovatnije vratiti šestog aprila.


Vladimir Tomovic, Vuk Mob,
Vladimir Tomovic, Vuk Mob,

– Sve zavisi od produkcije, ali najverovatnije 6. aprila. Ljudi su mislili da sam diskvalifikovan, pisali su mi: ”Izbacili su te što ništa nisi uradio” – rekao je reper.

Sada je podelio snimak koji je podgrejao glasine o njegovom povratku u Belu kuću. Na njemu se vidi kako Vuk skače i pipa verenicu po licu, dok majka pokušava da ga smiri.

Vuk Mob,
Vuk Mob,

– Daj bre Vukadine, smiri se više – poručila mu je majka nervozno.

– Faliće vam Vukadin kad ode daleko – napisao je u opisu video klipa.

Ostaje nam da ispratimo da li će se Vuk uskoro pridružii zadrugarima u Beloj kući. S obzirom na to da produkcija uglavnom organizuje vanredna ubacivanja subotom, nameće se pitanje da li će za dva dana pevač ponovo postati učesnik.

Pogledajte prilog:

SD


Comments are closed.