Informativni portal za dijasporu

VELIKI ŠEF HITNO REAGOVAO: Izbio stravični skandal – Njima više nije mesto u Zadruzi… (VIDEO)


Buran dan za nama…

Ponedeljak veče u rijalitiju Zadruga prošlo je neočekivano. Naime, novi vođa Mišel Gvozdenović je pokazao kako treba da se igra rijaliti pa je opet u izolaciju poslao nesuđene roditelje.

Veče je počelo jako turbulentno. Od samog ulaska voditelja Milana Miloševića, zadrugari su bili veoma rapoloženi za komentarisanje vođe i njegove podele budžeta.


Ređali su se komentari zadrugara, a najžustrije su bile Miljana Kulić i Nadica Zeljković koje su najviše Mišelu zamerale veliki budžet koji je dao Kristijanu Goluboviću posle svih sukoba koji su imali. Međutim, Kristijan je smatrao da je na taj način pevač kupovao mir sa njim i kupovao glasove naroda.

Nakon toga zadrugari su saznali koga su gledaoci izabrali za najzlonamerniju osobu. Treće mesto je zauzela Rialda Karasanović koja to uopšte nije očekivala a onda je čula i komentare zadrugara.

Drugo mesto je zauzela Jovana Ljubisavljević, a prvo Ermina Pašović.

Usledio je Izbor potrčka. Vodiltej Milan Milošević je dao reč ovonedeljnom vođi koji je podigao Ša, Paulu, Matoru, Sanju, Miljanu i Cara.

– Pričalo se po kući kako se Paula spajala sa Vukom, pa i sa Ša, ali ja to nisam video, pa mogu da sednu dole. Miljana može da sedne. Mogao bih Matoru i Sanju da spajam, ali neću, pa Matora nek sedne. Mislim da i te kako postoje emocije između Sanje i Filipa – rekao je Mišel.

Nakon toga Mišel je birao omiljenu osobu i kao što se moglo i pretpostaviti to je bila Mina Vrbaški koja nije skidala osmeh sa lica.

Nakon toga je usledio pretres nedelje, a prva tema je bila vezana za Stefana Karića koji je otkrio da mu je Tara Simov rekla da ga želi, dok je bila u vezi sa Nenadom Aleksićem Ša.

Marko Đedović je potom otkrio kako je Tara pričala da su Karić i ona imali nešto, tačnije da su se ljubili i vatali, a da je čak nekima pričala da su imali i se*s.

Zadrugari su nizali svoje komentare i otkrivali sve o odnosu Tare i Ša. Reper se sve vreme branio i borio za svoju vezu iako su svi govorili da je to greška. Ša je najviše zaboleo kometar Jelena Batos.

– Mislim da sad teraš inat, jer znaš kako si se osramotio i izblamirao, svestan si šta si sve uradio. Prvi put u istoriji rijalitija muž prevari ženu, pa ga ostavi i devojka – govorila je Jelena.

Marko Đedović je upozorio Ša da ne plaća Tari kaznu za diskvalifikaciju jer ga ona samo koristi za to.

Naredna tema bila je savetovanje Filipa Cara o Mini Vrbaški. Naime, Car je objašnjavao Mišelu kako treba da se ponaša sa Minom.

Zadrugari su to odmah osudili, a Car se sve vreme branio govoreći kako je hteo da pomogne Mišelu da uspe sa Minom.

Naredna tema tokom pretresa ticala se odnosa Teodore Bilanović i Milana Jankovića Čorbe, koji je na klimavim nogama. Naime, Teodora već neko vreme pokušava da objasni Čorbi da joj smetaju komentari vezani za njega u kojima se postavlja kao da nema devojku. Čorba je ubeđen da je Teodori dosadno, pa je malo željna svađa. Zadrugari su nakon toga komentarisali njihov odnos.

U ranim jutarnjim satima, Jovana Batos i Nenad Aleksić Ša su razgovarali o njegovom životu. Ša se konstantno žalio na porodicu i na bivšu suprugu Ivanu. On je govorio kako njega niko ne razume sem Tare Simov.

A onda je za vreme reklama nastao pravi haos. Maja i Janjuš su ponovo započeli svađu koja je eskalirala polivanjem i udaranjem do te mere da je veliki šef morao da reaguje i pusti obebeđenje u kuću.

Miljana se popela na krov ekonomskog dvorišta. Šta je time htela da postigne niko ne zna da li je krenula napolje ili samo privlači pažnu.

SD


Comments are closed.