Informativni portal za dijasporu

VANREDNA ODLUKA PRODUKCIJE: Totalni lom večeras u Zadruzi – Ukućani nisu ni svjesni šta će se desiti…


Vanredna odluka…

Ovo se mnogima neće svideti! Nedelja za nama u “Zadruzi” bila je veoma turbulentna za gledaoce koji su imali priliku da prate događaje koji su obeležili prethodnih par dana.

Ove nedelje rijaliti je postao bogatiji za dva već dokazana rijaliti igrača, a reč je o Sanji Stanković i Marku Janjuševiću Janjušu.

Tuča Vladimira Tomovića i Kristijana Golubovića je sigurno nešto što će zanimati mnoge, da čuju detalje i kako akteri sada hladne glave, gledaju na ovaj događaj.

Zadruga,
Zadruga,

Maja Marković, kao što smo već i pisali sve je slabija na udvaranje Alena Hadrovića, iako rijaliti prati njen verenik Jovica Putniković, koji je u saobraćajnoj nezgodi zadobio teške telesne povrede.

Milica Kemez i Bora Santana i dalje žive na relaciji ljubavi i svađe. Fran Pujas je nakon raskida sa Paulom Hublin, započeo vezu sa Minom Vrbašiki.

Mina Vrbaski, Fran Pujas,
Mina Vrbaski, Fran Pujas,

Marija i Miljana Kulić su se ove sezone u potpunosti orjentisale na rijaliti, tako da ne sumnamo da će večeras one dati svoj doprinos emisiji.

Naime, po redovnom rasporedu večeras je u “Zadruzi” trebala da bude održana emisija “Pitanja gledalaca”, ali prema vanrednoj odluci produkcije biće održan “Pregled snimaka”.

SD


Comments are closed.