Informativni portal za dijasporu

“UZIMAO SAM K*KAIN”: Gagi Đogani javno priznao da je uzimao nedozvoljene supstance…


Večeras je uhapšen…

“Umeo sam da se nakljukam lekovima svako jutro nakon noći u kojoj sam se predrogirao…” Gagi Đogani je večeras uhapšen, jer je policija kod njega pronašla dve kesice kokaina, a denser i nekadašnji učesnik “Zadruge” u više navrata je dosad pričao o problemu sa narkoticima.

– Uzimao sam kokain, a umeo sam da se nakljukam lekovima svako jutro nakon noći u kojoj sam se predrogirao. Tada sam se baš osećao jadno i bedno. Samo su mi se suicidne misli motale po glavi – kazao je Gagi jednom prilikom.

– Razočarao sam sve svoje najbliže, karijeru sam upropastio, droga mi je uništila život – priznao je denser svojevremeno, a naveo je i da je išao na odvikavanje od opijata, te da su mu terapije pomogle da se izvuče iz pakla narkomanije.

Prošle godine je u emisiji “Amidži šou” kazao kad je počeo da se drogira.

Gagi Dogani,
Gagi Dogani,

– Ja nemam problem da odgovorim. Sa 38 godina… Tako kasno. Inače, pre toga sam živeo totalno zdravo, bio sam sportista, bavio sam se igrom, plesom. Zalutao, otišao u aut i to je to – priznao je Gagi.

On je pre nekoliko dana za domaće medije izjavio da mu je odmor bio preko potreban nakon učešća u rijalitiju.

Anabela Atijas, Gagi Dogani,
Anabela Atijas, Gagi Dogani,

– Nisam bio dobro posle rijalitija, otišao sam na odmor da se oporavim. Posle Lunine veridbe sam stalno nasmejan i raspoložen, toliko sam srećan da ne znam šta da kažem. Još malo ću da odmorim, pa se vraćam obavezama – izjavio je.

SD

Comments are closed.