Informativni portal za dijasporu

UPALIO VATRU NA SRED BINE: Pred milionima – Toma izašao na scenu i uništio njeno pismo… (VIDEO)


Ovako je pokazao svoju vernost…

Au, neočekivano! Ovaj trio, napravio je pravi šou na pozornici Zadrugovizije. Kako je tema “Imitacije” zadrugari Toma Panić, Bojan Savić i Zvezdana Stevanović, rešili su da se predstave numerom koja je na top listama otkako je izašla.

U originalu je izvode Radiša Trajković Đani i pobednica ”Zadruge 1” Kristina Kija Kockar.

Tokom nastupa pevačica Katarina Grujić bila je jedna od veselijih u stručnom žiriju, te je sve vreme igrala uz zadrugare. Zvezdana i Bojan izdominirali su u ulozi Kinje i Đanija, dok je Panić u večerašnjem nastupu bio samo ukras.

U jednom trenutku Toma je uzeo pismo i spalio na bini, a podsetimo da je bio doveden u aferu sa Milicom Kemez da joj je pisao ljubavne cedulje.

Nakon toga, stručni žiri je dao sud o njihovom nastupu.

– Super si otpevala, top je bilo, a što se tebe tiče, nemam nikakvu zamerku. Nisam video da si imao problem sa tekstom, vešto si to uradio. To se dešava, koliko puta i nama, je l’ tako Zorice?

Super ste bili, besprekorni, momka u sredini ne znam kako da prokomentarišem, super izgledaš – prokomentarisao je Dragan Kojić Keba.

– Tomo, ti si zvezda večeri, naročito kad si zapalio papirić. Bojan je stvarno pevač za desetku, tako da… Mislim da treba da snimiti duet – rekao je Miroljub Aranđelović Kemiš.

– Ja ne znam šta se sa tobom Tomo desilo. A za tebe devojko imam da kažem da si džepna Venera, a ti imaš toliko da pokažeš., A tebe ću tek da isktritikujem, zato hoću Bojane da mi otpevaš jednu akapelu – izjavila je Zorica Brunclik.

– Pošto me povezuju sa Đanijem, ja ću od njega – rekao je Bojan i otpevao pesmu kojom je očarao žiri i gledaoce.

– Ja sam bila šokirana, stvarno ste odradili posao, Zvezdana sve pohvale za izgled, i za Bojana. Toma svaki put stoji na bini, sledeći put moraš da se potrudiš – izjasnila se Katarina Grujić.

Bojan je fenomenalan pevač i moj prijatelj, Zvezdana svi komplimenti, Tomo drži se, čekajute kampanje kada izađeš – rekao je Dejan Milićević.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

SD


Comments are closed.