Informativni portal za dijasporu

ULAZI U ZADRUGU: Nakon maratonskog okršaja sa Tarom i Ša – Podigla veliku prašinu u javnosti… (VIDEO)


Progovorila o gorućim temama, ekskluzivno…

Iva Grgurić u subotu na “Zadrugoviziji” zauzela je mesto u crvenoj stolici, pa je bez dlake na jeziku komentarisala svaki nastup. Atraktivna bivša zadrugarka podigla je veliku prašinu u javnosti kada je ušla u verbalni okršaj sa Tarom Simov i Nenadom Aleksićem Ša.

Tara Simov, Nenad Aleksic Sa,
Tara Simov, Nenad Aleksic Sa,

Iva je iskritikovala repera što je javno prevario suprugu Ivanu i upustio se u vezu sa Tarom. Pljuštale su uvrede tokom okršaja, a onda su joj Ša i Tara pokazali srednji prst.


Ekipa novinara bila je na licu mesta, te su iskoristili priliku da popričaju sa Ivom, a ova tema sama se nametnula, s obzirom na pomenuti incident. Ona ih nije štedela te je poručila da joj se gade, a potom je otkrila da poznaje reperovu suprugu Ivanu.

Osvrnuli su se i na njeno mišljenje o vezi Stefana Karića i Jovane Ljubisavljević. Upitali su je da prokomentariše činjenicu da je često spominju u Beloj kući.

Iva Grguric,
Iva Grguric,

– Sigurno postoji razlog zašto me spominju. Ja im želim svu sreću, a kakav je njihov odnos, to oni najbolje znaju. Ne pratim često kako bih znala da definišem njihov odnos. Oni najbolje znaju šta osećaju, da li je to iskreno ili nije, da li ima emocija i strasti. Sve oni to znaju, tako da mislim da ja nisam kompetentna da nešto detaljnije govorim o njihovom odnosu – poručila je Grgurićeva.

Upitali su je da li misli da ta veza ima perspektivu nakon rijalitija.

– Ja im želim svu sreću i želim da ima perspektivu. Iskreno to želim – rekla je Iva.

Iva Grguric,
Iva Grguric,

Zanimalo ih je da li možemo da je očekujemo u “Zadruzi”.

– Ne možete. Ne mogu da kažem “nikad” jer ukoliko dođe do toga, onda ću sama sebi skočiti u stomak, ali za sada mi je spoljašnji svet savršen i nema potrebe da ulazim u “Zadrugu” – rekla je Iva.

Celu njenu izjavu o Tari i Ša, kao i šta je rekla o tome kako joj prija voditeljski posao, s kim je išla u Dubai i druge teme.

Detaljnije poslušajte u videu:

SD


Comments are closed.