Informativni portal za dijasporu

U TOKU JE VELIKI OBRAĆUN: Miljković i Anabela oči u oči – Ali bez Lune! Prvo javno suočavanje nakon Zadruge (VIDEO)

Prvo javno suočavanje nakon Zadruge…

Najgledanija lejt najt emisija “Amidži šou” je na programu TV Pink i ovog utorka, uživo od 22 časa!

Advertisements

U studio stiže prva četvorka “Zadruge”- pobednica treće sezone hiper rijalitija Iva Grgurić, drugoplasirani Marko Miljković, trećeplasirani Mensur Ajdarpašić i četvoroplasirana Anabela Atijas.

Advertisements
Iva Grguric,
Iva Grguric,

Publika u regionu je u subotu, u superfinalu “Zadruge 3”, odlučila da pobeda pripadne Ivi Grgurić. Sada, kada su se utisci slegli nakon pobede, Iva ce sa Ognjenom razgovarati o svim gorućim temama. Iako je rekla da ne zna da li će se njena veza sa Filipom Đukićem nastaviti i nakon izlaska iz rijalitija, Iva sa njim provodi svaki tenutak otkako je “Zadrugu” napustila kao pobednica.

Da li će uspeti da održe vezu i kada se Iva vrati u Zagreb, da li je u rijalitiju stekla nekog pravog prijatelja, šta njena okolina kaže na njeno učešće i da li joj nešto zameraju, ali i kako se sa ove vremenske distance oseća zbog žučnih svađa sa bivšim dečkom Stefanom Karićem i njegovom sadašnjom devojkom Ivanom Šopić, Iva otkriva u ovonedeljnom izdanju emisije “Amidži Šou“.

Marko Miljkovic, Luna Dogani,
Marko Miljkovic, Luna Dogani,

Nakon što je prošle sezone u duelu sa Lunom Đogani osvojio drugo mesto, Marko Miljković je i ove godine bio vicešampion. Njegovo učešće u “Zadruzi 3” obeležilo je druženje sa Jelenom Pešić, svađe i raskid sa Lunom, žučne rasprave sa Anabelom i Markom Đedovićem, a šta on nakon svega ima da kaže o svom učešću, na šta je ponosan, a zbog čega se kaje, ispričaće kod Ognjena u emisiji.

On će govoriti i o tome kako je proveo prve dane nakon izlaska, da li je sa Lunom i njim sve u redu, da li planira da popriča sa Anabelom, kakvi su mu planovi za budućnost i da li će se družiti sa Jelenom.

View this post on Instagram

#mensgregor 🥊

A post shared by Mensur (@mennsssur) on

Mensur Ajdarpašić je zbog svoje iskrenosti i srčanosti stekao brojne fanove, koji su ga u superfinalnoj noći doveli do trećeg mesta. Iako je pokazao i agresivnu stranu, publika mu to nije zamerila i uvek ga je podržavala.

Tokom boravka u „Zadruzi“, njegova veza sa Minom Vrbaški je doživela velike turbulencije, što je dovelo do raskida. Region je bio svedok uznemirujućih scena svađa između Mine i njega, a tek nekoliko dana pred kraju su oboje spustili loptu.

Koliko je zaista voli, Mensur je shvatio po njenom izlasku u superfinalnoj nedelji, a upravo ga je Mina dočekala kada je izašao iz “Zadruge” kao treći. Da li planira da vezu sa njom nastavi uprkos svemu, šta mu je porodica rekla o učešću i svađama i da i planira da život nastavi u Beogradu ili Baru, Mensur otkriva u emisiji “Amidži Šou”.

Anabela Atijas,
Anabela Atijas,

Ušavši u “Zadrugu” kako bi rešila sve probleme sa ćerkom Lunom i bivšim mužem Gagijem Đoganijem, Anabela nije ni slutila da će steći toliko podršku publike. Anabela je tokom svog učešća u “Zadruzi” ispričala svoju stranu priče i sve što je preživela, a publika je prepoznala njenu bol, iskrenost i borbu za ćerku, i nagradila je visokim četvrtim mestom.

Da li je uspela u svojoj nameri, šta joj je donelo, a šta odnelo učešće u “Zadruzi”, da li je imala priliku da priča sa Lunom i da li postoji ikakva šansa za pomirenje sa Markom, Anabela će ispričati u razgovoru sa Ognjenom.

Pogledajte prilog:

SD

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Comments are closed.