Informativni portal za dijasporu

TITLOVANO: Razgovor Lune i Anabele koji se strogo krije! Čule se s Andrejem – Scenario, policija, socijalna služba, ćerke… (VIDEO)


Veliki potres u rijaliti svetu…

Na društvenim mrežama se pojavio tajni razgovor Anabele Atijas i Lune Đogani.

Iako su šaputale, sve se čulo, a fanovi su taj razgovor titlovali.


Majka i ćerka pričaju da moraju da promene scenario (da ga ublaže) i to nakon što se Anabela čula sa bivšim suprugom Andrejem Atijasem koji joj je poručio da “smanje doživljaj” jer su napravili ozbiljne probleme njihovoj porodici izvan rijalitija.

– Čula sam se s Andrejem, kaže da je napolju haos i da moramo da smanjimo doživljaj. Zbog svega… Nina je napravila ozbiljan problem, imala je nervni slom, morala je i policija da interveniše. Sve je porazbijala.

Reagovaće i socijalna služba ako se ponovi. I njenoj sestri je mnogo teško da gleda sve, moramo da ublažimo scenario. Da ne pričamo ništa o njima i da ne dolazi do fizičkih kontakata.

Nina ima česte slomove, konstantne napade panike zbog stresa, svi joj se smeju. Kaže Andrej makar zbog njega i ćerke da ublažimo ovaj scenario, da manje plačem i da izbacim nasrtaje, ako me voliš kaže – šaputale su njih dve u izolaciji.

Pogledajte i sami taj šokantni snimak:

Anabela i Luna titlovano

Posted by Naša PIZDA on Wednesday, April 29, 2020

SD


Comments are closed.