Informativni portal za dijasporu

TARA SIMOV SE IPAK VRAĆA U ZADRUGU: Dobila neverovatnu ponudu – U pitanju je suma od čak 50 000 Evra…


“Sa Nenadom ću započeti novi život…”

Tara Simov, diskvalifikovana učesnica “Zadruge 4” se navodno vraća u rijaliti da bi izbegla kazn od 50.000 evra za uniptavanje Bele kuće, ali i da bi se suočila sa sveže azvedenim Nenadom Aleksićem Ša.

Ona je već neko vreme van rijalitija, bila je u Beogradu, a odnedavno je kod oca u Makedoniji, odkle redovno objavljuje fotografije sa porodicom.


Tara Simov, Nenad Aleksic Sa,
Tara Simov, Nenad Aleksic Sa,

– Tara mora nekako da vrati dug Pinku, a jedini način je da ponovo uđe u “Zadrugu”. Sada je pravi momenat za to, jer se sve zahuktalo. Haos je tamo, jer je unutra Jelena Batos, koja hoće da osvoji Ša. Ona je zahvalna Pinku na ponovnoj ponudi. Jedva čeka da uđe i pokaže svima koliko je jaka. Ima da sedne na kičmu Sandri Rešić i mnogima koj su je pljuvali. Jelenu Batos će posebno da načepi. Za sada je sve u tajnosti, ali ona se poverila prijateljima, da se sprema za ulazak – kaže izvor za pomenute medije.

Tara Simov,
Tara Simov,

– Sa Nenadom ću započeti novi život. Ana mi je prenela poruke od Ša, znam da me voli i da želi da ga sačekam kada bude izlazio. Iskreno, ne znam ko je ova Jelena, ali sam primetila da mnogo laže. Nikada nije kontaktirala sa mnom niti mi je nudila smeštaj. Vidim pokušava da ga obrlati protiv mene, ali neka samo pokušava – rekla je Tara u jednom od Instagram lajvova.

Tara Simov,
Tara Simov,

Podsetimo, Tara je diskvalifikovana iu “Zadruge” nakon što je celu noć lomila i uništavala inventar, zbog čega je osim izbacivanjem, kažnjena i novčano sa čak 50.000 evra. Njen navodni povratak u rijaliti sigurno će biti šok za zadugare.

SD


Comments are closed.