Informativni portal za dijasporu

SKANDAL – TUKAO POLICAJCA: “J**em li ti majku nasilničku” Nastao haos – Zaleteo se jedva ga držali (VIDEO)


“J**aću majku Miljković Marku…”

Akteri i narednog klipa koji je pušten u današnjoj emisiji “Zadruga – gledanje snimaka” bili su Luna Đogani, Marko Miljković i Jelena Pešić.

Naime, zadrugari su mogli da vide još jednu svađu Lune i Marka zbog Jelene. Tada je Luna rekla da joj Marko sve zamera, kao i da je uvek više branio Jelenu Pešić od nje.


– Ja sam osetio potrebu da kažem takve stvari, jer nemam osećaj. Tri meseca uplićemo mi, neću da kažem Luna, uvlačimo Jelenu. Jelena ima pravo tri naredna meseca da se sprda s nama.

Eto, boli je više d*pe, izgubila poštovanje prema meni i Luni i može da se sprda. Luna je ovde u isti koš stavila Jelenu i druge. Ne, ne branim Jelenu, ali pričam kako stoje stvari.

Devojka ima pravo da radi šta hoće. Ja jesam uvukao Mensura, ali sam mu rekao: “Nemoj da se nastavljaš”, a isto je to Luna mogla da kaže Jeleni – rekao je Marko, a onda obrnuo temu i počeo da se svađa sa Mićom.

– Stvarno ne mogu da ćutim. Nikad nikome nisam pretio u rijalitiju, ali ću ovoj matoroj đukeli (Mići) j*bati mater u p*čku! J*baću ti mater kada izađem – govorio je Marko.

– Samo ću ti reći da je Luna prva nasrnula na Miću – rekao je Marku voditelj Milan Milošević.

– Jesam, ja ne lažem – rekla je Luna.

– Ovaj gospodin je udario Matoroj šamar! J*bem li ti mater u pi*ku! Narkomančino, j*baću ti majku u usta! J*bem li ti majku onu nasilničku! Evo ga! Ovaj čovek je tukao policajca i žene! Ovo je nasilnik! J*baću majku Miljković Marku! – rekao je Mića.

– Saru štipaj, pi*ka li ti materina! Svoju mamu! Mrš! Žena ti se k*ra kod kuće! – nastavio je Marko.

– Devojka ti je rekla da si narkoman! – rekao je Mića.

Pogledajte video:

SD


Comments are closed.