Informativni portal za dijasporu

PUBLIKA JE REKLA SVOJE – BUKTI RAT IZMEĐU PORODICA: Odmah se javno oglasila nakon izbacivanja iz Zadruge…


Specijalno…

Proteklu noć u Zadruzi je obeležilo izbacivanje Bojana Savića i gostovanje njegove sestre Sanje kao pevačeve podrške.

Naime Sanja je prokomentarisala i Mišelovu porodicu, obzirom da su se Bojan i Mišel udaljili tokom učešća u rijalitiju.


Iako su dugogodišnji prijatelji, a mnogi komentarišu da je za to kriv upravo Bojan koji nije pružio podršku Gvozdenoviću tokom “rata” sa Miljanom Kulić, već se priklonio njoj, što je prouzrokovalo da ga Mišelova mama ne pozdravi tokom poziva koji je Gvozdenović imao sa svojom porodicom.

Bojan Savic,
Bojan Savic,

– Najviše se priča o pozivu Mišelove majke i zašto je uopšte pokrenuta priča da se ne pozdravi Bojan.

Doduše, njegovi roditelji njega ne poznaju, ali zašto je njegova porodica videla da mu on nije prijatelj… Ne znam šta je u njihovoj glavi… Bojan ga je u početku i podržavao… Čak se posvađao sa Miljanom – istakla je Sanja protekle noći.

Ekipa novinara kontaktirala je Hanu, Mišelovu mamu, kako bi čuli njen komentar na Sanjine reči tokom gostovanja u studiju povodom Bojanovog izbacivanja iz Zadruge.

Sanja,
Sanja,

– Publika je dala svoju poslednju reč, glasovi su rekli svoje. Mi ne poznajemo te ljude, a ja ne volim da komentarišem ljude koje ne poznajem. Kada je reč o prijateljstvu, Bojan je pokazao kakav je prijatelj, a pokazao je i Mišel koji je bio tu za njega do poslednjeg dana.

Pa samo pogledajte šta narod kaže, komentari ispod klipova su mi najbolji parametar kakav je moj sin, jer to nisu fan grupe, već stvarna mišljenja naroda – rekla je Hana, pa dodala da se svakim danom oduševljava svojim sinom:

Misel Gvozdenovic,
Misel Gvozdenovic,

– Ma ja kao majka sam znala da sam ga vaspitala i odgajila u pravog muškarca i domaćina, ali čak i ja se iznenađujem svaki dan koliko je zreo i samostalan i kakve stavove ima. Svakim danom sam sve ponosnija. Što se tiče Bojanove sestre, tu zaista nemam komentar, publika je rekla svoje – zaključila je Hana.

SD


Comments are closed.