Informativni portal za dijasporu

PREGORELA – DALA MU ULTIMATUM: Pred pucanjem su – “Pun mi je k*rac!” “Ili ćeš da imaš normalan odnos sa mnom ili…” (VIDEO)


Smeta joj što je promenio ponašanje prema njoj…

Danas je Veliki šef zadao zadatak zadrugarima da odgovaraju na pitanja koje im je postavljao Dragan Marinković Maca, a ukoliko ne žele da daju odogovor morali su da piju koktel neprijanog ukusa.

Tom prilikom pokrenuta je tema o odnosu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, a nakon emisije ušli su u sokob. Zadrugarka je zamerila reperu što ne može da se nosi sa osudama i što više nije prisan sa njom kao pre, već upada u depresiju.


– Ja sam rekla, ako je problem, samo treba da kažeš. Staviš tačku i pustiš da p*šaju po meni – rekla je Tara.

– Ša nije dobro, onda meni nije dobro jer njemu nije dobro i tako u krug – otkrila je ona Đedoviću, pa nastavila da zamera reperu:

– Grliš me kao kera dva meseca. Ja ne mogu da se setim kako grliš ljude. Grliš se sa Sanjom, maziš… – prebacila je Tara.

– Da neko krene da smara, ja bih odmah prestao – odgovorio je Ša.

– Pa bila su pitanja i o njoj. Ti vagaš šta ćeš da kažeš da ne bi ispalo ovako ili onako… Neiskren si, onda mene bole te stvari. Pričaš mi da ne ležim ovde, ovako, onako. Pun mi je k*rac – nastavila je Tara.

– Neprijatno je, gledam kako i moji gledaju, logično je da me ove stvari bole, da me ubija, stavi se u moju kožu – pravdao se Ša.

– Razumem da te to boli, ali ne razumem da ubijaš sebe time što nemaš dobar odnos sa mnom. Znači vreme je da se razdvojimo? Šta? Grliš me kao kera, tapšeš, osećam se kao g*vno. Ili ću da ustanem i da kažem ili ćeš da imaš normalan odnos sa mnom – govorila je Tara.

– Ne kažem da mi nije žao, ali je pakao. Kapiram te u teoriji šta pričaš, ali ne mogu u praksi – pričao je Ša.

– Kapiram da ti je teško, ali ne kapiram kako ne možeš da se nosiš sa tim – govorila je Simova, a rasprava se nastavila.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

SD


Comments are closed.