Informativni portal za dijasporu

Poznata pevačica Harisu šalje gole slike: Rada se odmah oglasila – Raskid! Obelodanila – “Nisam znala kako da ragujem!”


Šok priča!

Rada Manojlović gostovala je u emisiji kod Ognjena Amidžića, gde je otkrila sve o njenoj vezi sa Harisom Berkovićem.

Dugo se spekulisalo da su pred raskidom, pa da ju je prevario… A onda i suprotno tome da ju je zaprosio i da su pred venčanjem. Pevačica je rešila da stavi tačku na nagađanja i otkrila šta je od svega toga istina.

Rada Manojlović


– Nije me zaprosio, ne planiramo još prinovu. Mislim da je još mlad, pustiću ga da se još malo uozbilji. Što se tiče neprijatnih situacija i toga da li ga moje koleginice opsedaju, toga ima i previše. Sve sam ja videla svojim očima – rekla je Rada, a onda se osvrnula na jednu koleginicu posebno.

– Pisalo se za mnogo njih, ima i dve proverene za koje sam ja svojim očima videla. Jedna je poznata i popularna, druga je poznata ali nije popularna (smeh). Mi smo u super odnosima, zato što je moja taktika i politika “drži prijatelja blizu, neprijatelja još blize”. U poruci koju mu je poslala ništa nije pisalo, veće je slika bila u pitanju… Nije bila obnažena skroz, videlo se sve što je “trebalo” da se vidi. Nisam tražila da obriše. To je iskočilo dok smo bili zajedno. Meni je to bilo zanimljivo, a sa druge strane čudan neki osećaj. Ne znam da li sam ljubomorna, luda, da li da je zgromim ili šta. Ostalo je na tome, koliko ja znam. Objašnjeno je njoj sve lepo, dotični joj je objasnio. Ona ne zna da ja znam – ispričala je Manojlovićeva.

SD


Comments are closed.