Informativni portal za dijasporu

POTRESNO: “Stavili su mi lisice, Marko je urlao na čoveka…” – Luna se poverila samo Anabeli (VIDEO)


Sve joj je ispričala…

Čudan san! Luna Đogani odmah nakon što je ustala, otrčala je kod majke Anabele Atijas, kako bi joj ispričala potresan san koji je sanjala.

– Sanjala sam da smo bili na nekoj proslavi i tu je bio neki čovek, vaš prijatelj, porodični. I krenuli smo svi kući, ideš ti i u tom trenutku se pojavljuje Marko sa mnom, mene je taj čovek pitao da me odveze kući do A bloka. I ja sam pogledala u tebe, ti si mi rekla da idem i razmišljam da li da idem taksijem, i ipak sam odlučila da idem sa tim čovekom.

I u tom trenutku je bila policija tu, sa rotacionim svetlima, i taj čovek se uhvatio za glavu. Stavljaju nas na kola i kao, ja sam saučesnik, a taj lik je ubio čoveka. I u tom trenutku vidim tebe kako trčiš iz daljine i vičeš. Ja ti govorim da nisam kriva, dolaziš i tu se pojavljuje Marko, tata, haos, policija. Ja na kolenima molim, oni kažu da ih ne zanima, jer sam saučesnik, čim sam u kolima.

Stavljaju mi lisice, a ja sam se opirala. Tata i Marko se deru na tog čoveka, on gleda u nas. Jao, užas! Ti plačeš, ja te molim da me spaseš, da ne idem u zatvor. Odlazimo u stanicu, sedimo tamo i čekaju da nas prozovu, a najavljuje nas Dušica, kada ćemo mi da uđemo u tu prostoriju.

Ja se tresem sva! I trebali smo da objasnimo šta ja radim u tom čoveku. Dušica je potom objavila koliko sam dobila godina. A taj čovek, kao neki đavo – rekla je Luna.

– Nešto ti podsvest govori, to nije san, to je podsvest – rekla je Anabela.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

SD


Comments are closed.