Informativni portal za dijasporu

PANIKA U ZADRUZI: Modra usta i ruke – Hitno primila medicinsku pomoć, ali uzalud… (VIDEO)


Ukazana joj medicinska pomoć…

Nikad turbulentnije… Prošlu noć u rijalitiju “Zadruga” bila je jako turbulentna. Ovonedeljni vođa Vladimir Tomović je iznenadio sve izborom potrčka za ovu nedelju, u “Preteresu nedelje sa Milanom Miloševićem” otkriven je prljav veš većine zadrugara, došlo je do pucanja veze, ali i do haosa sa bivšim ljubavima.

Vladimir Tomović je izazvao pravu pometnju kod zadrugara. Naime on je kao ovo ovonedeljni vođa morao da izabere potrčke, najpre je podigao Jovanu Tomić Matoru, Sanju Stanković, Moniku Horvat, Rialdu Karahasanović, Alena Hadrovića, Maju Marković, Minu Vrbaški i Filipa Cara, pa je progovorio:

– Matora sedi, i ti Rialda. Car i Mina mogu da sednu, a potrčci ove nedelje biće Miljana i Zola – rekao je Tomović.

Nakon toga Vladimir je odabrao omiljenu ličnost. On se i tada igrao pa je podigao Minu Vrbaški i postavio joj pitanje da li bi spavala sa njim u hotelu jer njih dvoje imaju neraščišćene odnose.

– Što se tiče spavanja, sve zavisi kako naš odnos bude tekao, večeras bih spavala – objasnila je Mina.

– E, to ćeš morati da objasniš Franu, a omiljena je Jovana Ljubisavljević. A tebi Fran neka ona objasni zašto bi ona spavala sa mnom – uzvratio je Tomović, posle kojeg je Jovana, ovonedeljna omiljena ličnost, istakla da će spavati u hotelu, kako bi dokazala da se između nje i Vladimira ništa neće desiti.

Nakon toga došlo je do verbalnog okršaja Vladimira i Mine u koji su se uključili i ostali zadrugari.

– Ja sam neko ko je ove sezone rijaliti igrač i ja to jesam! Neki ljudi su tek večeras shvatili šta je rijaliti, i odlučio sam da uključim emocije, kada su u pitanju ljubav i prijateljstvo. Mislim da kad su manipulacije u pitanju sa ljudima, mislim da sam to prostudirao to u nekim knjigama.

One mene ne može da folira, kada sam izlazio Mina je kroz osmeh rekla da smo jedan – jedan, i rekla je kako će biti dva – jedan, a ja mislim da je ovo kraj igre! Nema emocija sa njene strane. Ja imam poštovanja i prema Franu, ali videće nakon mesec dana – rekao je Vladimir.

– Ja njega ne volim, ali i ne mrzim ga bio je uvek uz mene, ali jednostavno mnogo me je pogodilo i povredilo. Pre sam imala veliku emociju prema njemu, i koliko sam sebe davala – rekla je Mina.

– Vladimir se igrao, iz osvete je Mina uradila ono što je uradila. Ona voli Vladimira, nije zaljubljena, ona ga voli. Što se Frana tiče, to je apsolutna sprdnja sa Minine strane. Ono što se desilo prošle godine to je bio inat Vladimiru Tomoviću, i ovo sad je – rekao je Đedović.

– Vidi se da gaji emocije prema njemu. Meni je žao Frana, ne oseća ništa prema njemu. Ni trunku emocija koje je pokazala Vladimiru, nije pokazala Franu, a on je šutnuo kao krpu. Nisam bila sigurna da li plače zbog Mensura ili Vladimira, ali shvatam da je sve zbog Vladimira – rekla je Sanja Stanković.

Nakon toga je došlo do rasula, Mini dečko Fran Pujas je pomislio da ga ona iskorišćava i doživeo emotivni slom.

– Da, prvih sedam dana da sam proveo srećno u ovoj kući. Sa mojim emocijama jeste se lako igrati, ja sam se stvarno zaljubio u nju, svesno sam prešetao jezero, ona je htela da ide da spava u hotelu. Pokazala je danas šta bi, šta ne bi, zahvaljujem Vladimiru što nije čekao. Ne verujem nikom ništa – rekao je Fran.

Zbog cele situacije oko Mine i Tomovića, Fran je odlučio da stavi tačku na svoj vezu sa Minom.

Prava fešta u toku emisije je nastala u toku rasprave Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković. Sanja je objasnila da se sa razlogom nije pozdravila sa Matorom, a onda je rekla:

– Ja sam slušala razgovor gde je Kristijan hvalio Moniku, pa su se prešaltali na mene gde je on rekao da ja imam drugaricu i nas pozovu, pa onda kićanović, na šta je Jovana rekla da je to njoj nebitno, da je bitno da sam samo dobar čovek, ona je na taj način potvrdila to – poručila je Sanja.

– Ljut sam bio na Sanju jer mi nije pružila ruku, na šta to liči, mlađa je od mene dvadeset godina. Ja sam njoj rekao da nema ni kićanović, samo hoklica – rekao je Golubović.

– Sanja i Matora su se potom sukobile, jer su iznele informaciju da su čak imali nekoliko poljubaca, koji su inicirali da će se pomiriti, ali do toga nije došlo.

Žestoko se nastavilo u emisiji “Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem”, Matora je prokomentarisala odnos Anđela Rankovića i Sanje Stanković.

– Ja sam Anđelu skrenula pažnju, jer sam predosetila. Mene ne može niko da iznenadi, da se razumemo, poremeti, osim tih nekih kodeksa i principa. Mene moji drugari poštuju, ako je ovo moja najveća ljubav. Ja nisam znala za bioskop. Ja nisam slepa, ovde se ne radi o Sanji, niti da li ćemo biti u vezi, nego o tome da neko ko je meni jako drago, tešio me je, rekao mi je da treba da okrenem, da bi sada flertovao.

Šebez i Ša nemaju takav odnos sa Sanjom, nju i razumem u neku ruku. Čak i sa Anđelom pričam o nekim temama više nego sa Ša i Šebezom. Ako je on ustao da prebaci Tomoviću da je ružno što pecka Rialdu zbog mene, on mora da razgraniči šta je crta intimnosti! Mrzim p*čke, tako da je za mene Anđelo završio što se tiče prijateljstva definitivno. Kada bi u ovom trenutku uzela telefon Sanjin i Anđelov, mogla svašta da nađem – pričala je Matora

Anđelo Raković je prokomentarisao to što je Matora rekla:

– Kratko i jasno, hoću da kažem! Ne želim da učestvujem u tim stvarima. Sanja i ja se poznajemo dugo, i da se nešto odgodilo to nikad niko ne bi saznao. Ja sam reko kako ću da postanem p*der – rekao je Anđelo.

– J l’ normalno to, mamu mu j*bem u p*čku… Išao bi on – urlala je Matora.

– Ne znam zašto je ljubomorna, Matora je dobra sa mojim bivšim devojkama, i sa Teodorom i sa Anom – rekao je Anđelo, nakon Matorinog izliva besa i ljubomore.

Nakon Jovaninog izlova besa, ona je u dvorištu sa Sandrom Rešić i Stefanom Šebezom sa kojima je komentarisala odnos Anđela i Sanje. Matora je imala napad ljubomore zbog druženja njih dvoje.

– Znaš i sam šta se desilo, ja sam raskinula sa njom, on je zove da ide na jahtu! Tako mi poštuje ribu, bivšu ribu tako što je zove na jahtu, kao njegovi ortaci su tu, jer je dobra riba. Znao sam da će da mi j*be mater kada dođe ovde. Jedino ona može da me dotakne ovde.

Kunem ti se Šebez, znam sebe, napraviću sr*nje! Koji k*rac je dolazila ovde!? J*bao ga rijaliti, dođeš šmekeru, ja mogu da ti potpišem da je on nju cimao, malopre mi je Janjuš rekao da je on cimao i Maju! Kapiraš li? Dečko je pre nedelju dana bio kod mene, tešio me je da mi ne treba Sanja, da je tako on i sa Teodorom, da bi šta? On zvao moju ribu i doveo ih kod svojih drugara!

Znaš kako to ide. Dođem u Zadrugu, sve mu se poveravam. Kao što je ona slaba na Lunu, tako sam ja na ovo. Meni Jovana kada je rekla za bioskop, ja sam se šlogirala – pričala je Matora kroz suze, a Sandra je panično smirivala, moleći he da se smiri kako bi lek koji je primila počeo da deluje.

– Smiri se molim te, modre su ti ruke i usta, smiri se da lek počne da deluju – vikala je uspaničena Sandra.

– To je bilo pre sedam meseci, za to vreme meni se svašta izdešavao, ja sam Matoru jednom video, kada je izašla iz trojke- pravdao se Ranković.

Nataša Radan je zakuvala sve jer je Jovani rekla da su njih dvoje bili bliski. Naime Nataša je sve vreme poricala šta je rekla Matoroj i Šebezu danas. Posle svih tih reči, Jovana je pljunula Natašu i izjavila da se ona i Anđelo za nju mrtvi.

SD


Comments are closed.