Informativni portal za dijasporu

OVO JE PRAVA ISTINA O ODNOSU EDISA FETIĆA I ANE KORAĆ: Evo šta se desilo na proslavi rođendana…


“Došao sam poslednji, otišao među prvima…”

Ana Korać je pre dva dana proslavila svoj rođendan, a među zvanicama se našlo dosta poznatih ličnosti, među kojima njen frizer Ilija Pečenica, Luna Đogani Miljković pred porođajem, sa suprugom Markom Miljkovićem, Jelena Pešić, bivša rijalliti učesnica.

Ono što je odjeknulo u medijima je detalj da je i Edis Fetić, bivši zadugar, koji je bio sa Draganom Mitar u ljubavi tokom rijalitija, bio prisutan na proslavi.


Ekipa novinara, kontaktirala je Edisa, nakon što je odjeknula vest da su Fetić i Koraćeva više od prijatelja:

Instagram,
Instagram,

– Mi smo drugari, kao što smo i bili tokom učešća u rijalitiju. Bio sam na rođendanu, došao među poslednjima i otišao među prvima. Daleko bilo da imam nešto sa Anom, pa povezivali su me i sa Jelenom zbog Instagram storija, ali mi smo samo drugari, nema tu ništa više. Ja sam većinom u Beogradu zbog poslovnih obaveza, a trenutno sam u Novom Pazaru tako da sam taman za vreme rođendana i boravio u Beogradu, ne zbog proslave, nego sam već bio tu, a tu nema ničeg osim drugarstva, baš kao što smo i bili u “Zadruzi” – rekao nam je Edo, a potom su kontaktirali i njegovu bivšu devojku, Draganu Mitar, koja je kratko i jasno prokomentarisala navode da Fetić ima nešto sa Anom Korać:

Edis Edo Fetic,
Edis Edo Fetic,

– Neću komentarisati tu temu. Moj komentar je da nemam komentar – kratka i jasna je bila Dragana.

Dragana Mitar,
Dragana Mitar,

SD


Comments are closed.