Informativni portal za dijasporu

OTKRIO STROGU TAJNU PRODUKCIJE: Evo kada će se saznati pobednik Zadruge – Snimak je dokaz… (VIDEO)


Sada je poznat i dan…

Miljana Kulić sinoć je napravila dramu na imanju želeći da pobedne iz Zadruge jer joj navondo produkcija ne daje informacije o roditeljima i na taj način, barem u njenoj glavi, žele da je diskvalifikuju.

U momentu njenog pokušaja da beži tu se našao Kristijan Golubović koji je ubeđivao da ostane ili ukoliko želi da ode da stvari ne rešava nasiljem, već da lepo potpiše ugovor i izađe na kapiju što bi joj produkcija automatski dozvolila.


Kristijan Golubovic,
Kristijan Golubovic,

– Jes ti luda? Što si takva? Ako im je cilj da te diskvalifikuju, budi jača od toga. Još 85 dana ti je ostalo. Što si nenormalna? Što bi razvaljivala vrata, kad možeš na kapiju da izađeš. Niko ne može da te zadržava ako ti ne želiš. Idi na kapiju, dogovoriš se, potpišeš ugovor i odeš.

Miljana Kulic, Kristijan Golubovic,
Miljana Kulic, Kristijan Golubovic,

Tražiš da te puste – govorio je Kristijan i u svom govorui otkrio tačan dan kraja Zadruge, to jest dana kada će se znati pobednik četvrte sezone Zadruge..

– Čim mi ne govore za mamu i tatu, čim mi ne daju poziv… Molila sam. Ovo je ozbiljno. Hoću da vidim kako su moji roditelji. Hoću da izađem – žalila se Miljana.

Pogledajte na snimku kako je to izgledalo:

SD


Comments are closed.