Informativni portal za dijasporu

ONI SU NAPUSTILI BELU KUĆU: Vođa im je presudio – Potpuno neočekivana reakcija zadrugara… (VIDEO)


Neočekivan izbor…

Ana Bulatović u nedelju je napustila “Zadrugu”, a za ovonedeljnog vođu postavila je Mišela Gvozdenovića. On je sinoć imao zadatak da izabere potrčke koje će poslati u izolaciju i omiljenu osobu koja će sa njim otići u hotel. On je podigao Nenada Aleksića Ša, Paulu Hublin, Jovanu Tomić Matoru, Sanju Stanković, Miljanu Kulić i Filipa Cara.

– Pričalo se po kući kako se Paula spajala sa Vukom, pa i sa Ša, ali ja to nisam video, pa mogu da sednu dole. Miljana može da sedne. Mogao bih Matoru i Sanju da spajam, ali neću, pa Matora nek sedne. Mislim da i te kako postoje emocije između Sanje i Filipa. Iako su bili… – rekao je Mišel.


– Ako se Sanja i Car smuvaj sad, ne bude li mu rekla da prestane on da se sprda sa mnom, je*aću im mater! – rekla je Matora.

Sanja Stankovic,
Sanja Stankovic,

– U zadnja tri dana sam pitao Sanju zašto ima problem sa njom. Ne mogu da joj zamerim i zabranim, ali da smo u vezi, postavio bih joj ultimatum – rekao je Car.

Filip Car,
Filip Car,

Odmah zatim, Mišel je imao priliku da izabere i omiljenu osobu koja će sa njim boraviti u hotelu narednih sedam dana.

– Pa nije neko iznenađenje, Mina Vrbaški, da popričamo o nekim stvarima – rekao je Mišel.

Potrčci su sinoć napustili Belu kuću i nastavili svoj boravak u rijalitiju u sobi za izolaciju. Niko nije očekivao da će Matora ovako burno reagovati na izbor potrčaka.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

SD


Comments are closed.