Informativni portal za dijasporu

NASTAO PAKAO POSLE NOMINACIJA: Užasne batine, dizala ga sa poda… Anabela na Gagija – Luna je brani (VIDEO)


Užasne batine…

Nema mira u Šimanovcima… Nakon sinoćnjih nominacija kada su učesnici i publika odredili zanimljiv par koji će se boriti za opstanak u rijalitiju “Zadruga 3”, u emisiji “Igra istine” jedno od pitanja postavlila je Milica Kemez i to Anabeli Atijas.

– Gagi mi je ispričao da je vaš odnos poslednjih godinu dana bio super, da si mu zamerila zbog Marka, šta je prava istina – glasilo je pitanje.

– Kao prvo, posle razvoda Gagi i ja nismo bili ni u kakvim odnosima, zato što sam dobila te užasne batine, te sam rešila da komuniciram kroz decu. Nikada nisam ostala imuna kada mu je trebala pomoć, jer sam ja radila, on nije.

Čuli ste ga da je pristao da pevam njegove pesme, ali da mu dajem deo, što je u redu, nikada ne bih napustila oca moje dece.

Ali, Gagi je pokazao do sada da se savija kako vetar duva. Kada smo bili u “Ami G” Gagi i ja, Ognjen me je pitao za moju tadašnju situaciju sa Andrejem, kada smo se razveli, ja nisam želela da pljujem po Andreju.

Kada sam rekla lep komentar na račun Andreja, Gagi se uvredio, mislio je da sam rekala da mu je Andrej stilista, to je van svake pameti – rekla je Anabela.

– Rekla je da to što izgledam lepo u emisiji, treba da zahvale Andreju. Ja sam shvatio da si uzdizala sadašnjeg, a spuštala bivšeg muža. Tu je počeo problem po pitanju našeg odnosa, a do tada smo bili godinama u korektnim odnosima – istakao je Đogani.

– Milice, da li veruješ da se on uvredio što sam rekla da ga je Andrej lepo obukao. Krucijalne stvari se ne pominju, da smo ga dizali sa poda umalo mrtvog, da smo ga vukli svuda, on se naljuti zbog takve banalnosti.

Nikada nisi dao da tvoje sestre znaju da dobijaš pare iz kuće Atijasa. Ja sam mislila na tvoje zdravlje, ako je tebi garderoba sporna, ti nisi normalan.

Iz čista mira Gagi je počeo da me pljuje po novinama, da sam rušila Lunine profile, da smo Andrej i ja u kriminalnoj grupi, držao je lajvove u kojima je govorio protiv mene, govorio je da sam imala tajni poziv sa Lunom da sam joj rekla da raskine sa Markom.

To sve nije istina. Ja sam poludela kada je on počeo da potencira priču da se ja borim da Luna raskine vezu, ćutim od 20009. godine – govorila je Atijasova.

– Tata, pogrešno si shvatio, ja sam gledala emisiju, veruj mi, nije ona tako mislila – dodala je Luna.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta:

SD


Comments are closed.