Informativni portal za dijasporu

NAKON RASKIDA SA MINOM – MENSUR SE PRESELIO KOD KARIĆA: Osman Karić se odmah oglasio…


On može da ostane koliko želi, ali ona ne…

Bivši zadrugar Mensur Ajdarpašić donedavno je živeo sa u iznajmljenom stanu sa Minom Vrbaški, a nakon što su raskinuli uselio se u vilu Stefana Karića!

Kako je ispričao izvor, Stefan je u dogovoru sa ocem Osmanom rešio da primi Mensura u svoj porodični dom na Zvezdari i ponudi mu krov nad glavom, dokle god je u Beogradu.


– Mensur je ovde sam, a otkad je raskinuo s Minom više nikog nema. Druga država, veliki grad… Stefan je rešio da bude tu uz njega za šta god, da mu se nađe. I ranije mu je stavio do znanja da će mu pomoći u svemu što bude trebalo, a sada je obećanje i ispunio.

Čim se razišao s Minom, predložili su mu da pređe kod njih u kuću, da budu svi zajedno, i Mensur je s oduševljenjem pristao.

Eno, preneo je i sve svoje stvari, zauzeo ormare, danas i Bajram slavi kod njih – ispričao je izor blizak Karićima, koje smo kontaktirali tim povodom.

Stefan je objasnio da je stan u kom su Mensur i Mina živeli zajedno zapravo njegov, da se nalazi pored kuće, u koju je Ajdarpašić prešao nakon što se razišao sa devojkom.

– Tu je otkad je izašao. Ja sam rekao da sam tu za svakog kome treba bilo kakva pomoć ovde, u Beogradu.

Mensur je moj prijatelj, pokazao je to više puta i tu sam za njega da mu uvek izađem u susret, kad god to mogu – kratko je objasnio mlađani Karić, a potom se oglasio i njegov otac Osman.

Instagram,
Instagram,

– Mensur je do skora živeo u Stefanovom stanu koji je kupio nešto svojim, a nešto od para nas roditelja. Stan se nalazi tu, na svega 50 metara u zgradi pored naše kuće. Pošto je stan Stefan izdavao, trenutno niko nije boravio u njemu, pa ga je ustupio kao drugu iz rijalitija na korišćenje, naravno drugarski i besplatno.

Osman Karic, Stefan Karic,
Osman Karic, Stefan Karic,

Igrom slučaja stanar koji boravi u stanu se vraća za par dana, tako da je Stefan pozvao Mensura kod nas u porodičnu kuću.

Mensur je jako dobar, pošten momak, sportista i drago mi je što je kod nas – kaže Osman, kome je postavljeno pitanje kako komentariše to što će se Mensur, po svemu sudeći, u njihovoj kući duže zadržati od nesuđene snaje Ivane Šopić.

SD


Comments are closed.