Informativni portal za dijasporu

NAKON ORUŽANE PLJAČKE: Karleuša objavila neviđenu fotografiju HAPŠENJA Arkana – STRAŠAN ŠAMAR za Cecu!


Rat se ne završava!

Svađa između Jelene Karleuše i Cece Ražnatović traje duže od 20 godina, a suđenje između pevačica se odužilo u beskonačnost.

Sve je počelo nakon što je Karleuša izjavila: “Sve smo mi ku*ve!”, oglasio se Arkan, koji je rekao da je JK prilikom te izjave bila pijana ili drogirana.

Ceca i Jeca


U jednoj od emisija Minimaksa Jelena je komentarisala njegove riječi: “Ko o čemu, kurva o poštenju”.

Rat između JK i Cece buknuo je i više ga niko nije mogao zaustaviti, a “mala od skandala” ga često dodatno potpaljuje prozivajući Cecu na društvenim mrežama.

Jeca i Ceca

Njih dve su se prvi put srele na sudu 2012. godine, dve godine pošto je Jelena Karleuša na svom Fejsbuk profilu napisala otvoreno pismo, u kojem je iznela uvrede na račun Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana, ali i “potkačila” Cecinu, tada maloletnu, decu Veljka i Anastasiju.

– Godinama ćutim i trpim najstrašniju torturu a da nikada nisam odgovarala na najveće uvrede i laži. Samo jednom sam pomenutu osobu tužila i dobila je na sudu – rekla je Ceca.

Ceca i Karleuša

Izgleda da ovaj estradni rat opet dobija svoj zalet. Karleuša je na društvenoj mreži Instagramu objavila fotografiju iz 1979. godine na kojoj se nalazi slika iz inostranog časopisa gde se može videti hapšenje Svetlaninog pokojnog muža Željka Ražnatovića nakon oružane pljačkanja zlatare.

Pogledajte:

Story

Foto: Instagram printscreen/karleusastar

Kako će Ražnatovićeva reagovati na ovo, ostaje da vidimo…

SD


Comments are closed.