Informativni portal za dijasporu

MUK ZA STOLOM – “IMALI SMO ODNOSE NA DETETOVOM ODELCETU”: Javno progovorila o drugom muškarcu – On odmah napustio emisiju… (VIDEO)


Muk za Crnim stolom…

Sinoć je u Beloj kući, na Badnje veče, održana emisija “Pitanja gledalaca” sa Milanom Miloševićem. I pored velikog praznika koji su ukućani uveliko slavili, ali ovaj put bez svojih porodica, zadrugari su bili prepušteni nemilosrdnim pitanjima gledalaca.

Prvi na meti su bili Nadežda Biljić i Toma Panić čiji još uvek nerazjašnjeni odnos važi za jedan od najkontraverznijih u Beloj kući.


Naime, Toma i Nadežda su uprkos svim nedaćama koje je zadesilo njihov brak rešili da nastave svoj emotivni odnos u vanbračnoj zajednici, ali su se našli na meti zadrugara koji su ovo veče njihovo pomirenje surovo osudili, te su u toku emisije oboje zapali u novu svađu.

Nakon pitanja koje je bilo postaviljeno Tomi Paniću, voditelj je zamolio za komentar Nadeždu Biljić.

– Ja sam sve pokušala, ali on mene mrzi. On želi da mi vidi leđa. Priča da sam loša majka, a ja sam pokušala sve, trudila sam se da spasim svoj brak, svoju porodicu. On mene uopšte ne voli, šta više ne podnosi me. Ja nisam jadnica. On je manipulator, koji mene krivi za sve.

On meni pomenuo čoveka sa kojim sam bila 3 godine. Čoveka koji me je maltretirao, silovao, izbacivao golu na ulicu. To je moja bolna tačka. On mene ponižava, priča jadno moje dete, a jebao me na detetovom odelcetu. Ja sam sve pokušala a on nije, i sebe pere – pričala je Nadežda kroz suze.

– Ti nju vređaš, pričaš kako ju je je*ao Bane Čolak – pričao je Krisitijan.

– Ti si meni rekao da znaš šta su sa njom radili u Novom Pazaru – prekinuo je Toma Kristijana.

– Nemoj da lažeš bre, Tomo, sram te bilo – rekao je Kristijan.

– Ja sam u Novom Pazaru bila sa momkom koji me je gledao kao malo vode na dlanu. Ovo je više sramno i bedno i jadno kako se pere za ono što je uradio. njega boli ku*ac i za mene i za dete, on samo želi Paulu.

On sa mnom nije srećan. Ja sam imala više šema, ne krijem, ali on je gori od mene, jer ja nisam bila u vezi tada, a on je bio u braku kada je je*ao – pričala je Nadežda.

Toma je napustio emisiju kada je Nadežda krenula da priča o njihovom odnosu.

Pogledajte prilog:

SD


Comments are closed.