Informativni portal za dijasporu

MAJKA PRAVOSLAVKA – OTAC MUSLIMAN: Luna konačno priznala koje je veroispovesti – Lavina komentara… (VIDEO)


Izazvala lavinu komentara…

Luna je rešila da konačno stavi tačku na priče o njenoj veroispovesti. Pevačica i pobjednica druge sezone rijalitija “Zadruga” Luna Đogani jednom prilikom je pričala o raznim stavrima iz svog života, pa je tada otkrila koje je veroispovesti.

Đoganijeva je govorila o tome koliko joj bilo teško što je razdvojena od oca, koji je tada bio u “Zadruzi”, kao i o savetima koje joj je majka Anabela davala kada se upuštala u muzičku karijeru.

Luna je rešila da konačno stavi tačku na priče o njenoj veroispovesti. S obzirom da je ona dete iz mešovitog braka pitanje o njenoj verskoj pripadnosti stalno se pokreće.

Tim povodom Luna je rešila da okonča dilemu:

– Ja sam iz mešovitog braka. Moj tata je muslimanske veroispovesti, mama je sprske veroispovesti, ali je i ona takođe iz mešovitog braka. Svi smo zbrkani – rekla je Luna

– Ja sam se krstila, izabrala sam da budem pravoslavne veroispovesti zato što sam uvek verovala u to. Svako ima pravo da bude šta hoće i u šta će da veruje.

Naravno, poštujem veru mog oca, idem na slave, Bajram i tako dalje, poštujem njihove običaje. Obožavam njihove slave, hrana je uvek odlična. Ja slavim Božić – izjavila je Đoganijeva.

Detaljnije pogledajte u videu:

SD


Comments are closed.