Informativni portal za dijasporu

LUNA PRONAŠLA NAČIN KAKO DA SKLONI OCA OD D*OGE: Gagi Đogani nije imao izbora…


Morao je…

Nakon što je uhapšen sa dve kesice kokaina, Gagi Đogani se potpuno povukao iz javnosti, a vreme provodi sa porodicom koja mu je od trenutka privođenja bila velika podrška.

Ćerka Luna odlučila je da ga potpuno skloni od lošeg društva kako ponovo ne bi posrnuo i došao u iskušenje da posegne za opijatima, te je ga je odvela na putovanje.


– Luni je bio jako teško kad joj je otac uhapšen, Gagi i ona su dosta vezani. Čim je izašao na slobodu pozvala ga je da boravi kod nje i njenog verenika Marka Miljkovića u stanu, pričali su o svemu što se desilo i ona je sigurna da će se njen otac vratiti na pravi put.

U jednom trenutku uplašila se da će ponovo posegnuti za porocima ako se bude družio sa ljudima iz tog miljea, zato se sa dogovorila sa Markom da se jedno vreme sklone iz Beograda i odu u Crnu Goru.

Pronašli su kućicu na Ada Bojani u kojoj borave, posvećeni su jedni drugima, a kako deluje po snimcima i slikama na društvenim mrežama, Gagiju ovaj beg iz naše prestonice zaista prija – otkriva izvor, a prenosi “Blic”.

Gagi je na Adi Bojani sa ćerkom i zetom proslavio rođendan, pripremili su mu i iznenađenje, torta u obliku srca je bila na stolu i pregršt slatkih i slanih đakonija.

SD


Comments are closed.