Informativni portal za dijasporu

LUNA NE ZNA NI DA PIŠE: Sve šokirao i zatresao kada je otkrio ovo o Đoganijevoj…


Da li je ovo previše…

On se ne kaje ni zbog čega… Producent i bivši zadrugar Mirko Gavrić obrisao je dugogodišnju prijateljicu Lunu Đogani sa liste prijatelja, nakon što ga je ona posle rijalitija blokirala na društvenoj mreži Instagram.

Gavrić ovo nije mogao da joj oprosti te je stavio tačku na njihovo prijateljstvo. On je otkrio da mu Luna nije pisala još uvek.


– Za ono što uradim u životu ne kajem se posle toga, dobro promislim pre nego što uradim nešto. Sve što sam uradio zaslužila je, kako pre tri godine, tako i danas. Nije mi ništa napisala, nema ni potrebe, mislim da ne ume da piše – rekao je Mirko.

– Sve u životu što radim, radim iz duše. Moja duša je velika, čista kao nebo, moje srce je veliko. Samo su određeni ljudi koji su nam bili zajednički prijatelji, a koje je ona izgubila u međuvremenu, kao što je i mene, bili u pravu da će i mene dočekati nešto što je dočekalo njih.

Samo su oni izgubili, ja nisam. Pogodilo me to što me se tek tako odrekla, mislim povredilo… Više iznenadilo.

Rešio sam da posle ovog rijalitija ne pružam prilike više ljudima, zato što sam mnogo puta pružao prilike koje kakvim pojavama u mom životu, ja sam tip koji kapira da svi grešimo, pun sam toleracije i razumevanja, ali mislim da je bilo dosta – istakao je Gavrić.

View this post on Instagram

Ugh… 🥴 #lunadjo

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

SD


Comments are closed.