Informativni portal za dijasporu

LUNA ĆE MORATI DA SE IZVINJAVA: Bezobrazna je – Atijas surov! Sa Miljkovićem će se obračunati…


Javno, sve je rekao…

Partner Anabele Atijas, Andrej Atijas, kaže da mu njena ćerka, Luna Đogani, duguje izvinjenje i poručuje da će u finalu njenom dečku, Marku Miljkoviću, “održati lekciju” zbog napada na Anabelu.

Andrej je u žiži interesovanja zbog porodice Đogani koja se skoro pa sva nalazi u rijalitiju.


Luna Dogani,
Luna Dogani,

On kaže da ne krije da podržava Anabelu u svemu i kao glavnog krivca za haos u rijalitiju naovodi Lunu, na koju je, kako kaže čak ljuta i sestra Blankica koju Atijas ima sa Anabelom.

To smo imali prilike da vidimo kada je Blankica na kratko ušla u rijaliti.

– Svi su me zvali i plakali i bili veoma emotivni kada su je ugledali na malim ekranima. Blankica je stalno pričala kako je Luna bezobrazna i kako joj neke stvari neće oprostiti. Ali onda se odljuti brzo.

– Iskreno svi smo ljuti na nju, ne samo Blankica – rekao je Atijas i dodao:

Andrej Atijas,
Andrej Atijas,

– Moraće Luna svima da se izvini, celoj porodici, a pogotovo meni. I to će morati da ide od novina do novina i da se javno izvinjava. Bilo je puno laži koje je izrekla u trenutku.

Toliko je Marka puta pokušala da odbrani, ali uzaludno. Kada izađe napolje zna da će baš najviše problema imati sa mnom – izjavio je Atijas, a onda se osvrnuo na ponašanje Miljkovića koji često ulazi u sukob sa Anabelom:

– Miljković će morati da me pogleda u oči. Ne može on jednoj ženi da se unosi u facu, ako je toliki šmeker neka krene na mene.

Marko Miljkovic,
Marko Miljkovic,

Imaće najviše problema sa mnom kada izađe, pa će videti kako prolaze muškarci koji vrše nasilje nad ženama. Luna će videti da li će nakon rijalitija ostati sa njim, a ja ću je u tome sprečiti.

Svi znamo da je on upravo sa njom zbog novca. Ostaviće je prvog dana nakon rijalitija, kada dovoljno profitira.

SD


Comments are closed.