Informativni portal za dijasporu

LEPI MIĆA UDARI NA VODITELJA: Totalni haos u emisiji – Hoće li produkcija reagovati! Ove scene su sve šokirale (VIDEO)

Ove scene su sve šokirale…

Gledaoci osudili ponašanje pevača… U sinoćnoj emisiji “Zadruga – Narod pita” jedan od gostiju je bio Lepi Mića, koji je u pojedinim trenucima ponovo ulazio u žestoke rasprave sa gledaocima i drugim gostima.

Advertisements

On je vikao i vređao u svom stilu, čak i ustajao iz stolice, a jednom delu gledalaca nije se svidelo njegovo ponašanja.

Advertisements

Te su na Fejsbuk grupama posvećenim “Zadruzi” istakli da je pevač sinoć udario i na voditelja (njegovo ponašanje) te “ugrazio radno mesto” voditelju Darku Tanasijeviću, kao i da im je drago što je Darko u pojedinim trenucima opomenuo Miću zbog ponašanja.

– Slepi Mića van kontrole. Ugrozio Darku radno mesto. Pokažimo lajkom i komentarom da ga ne želimo u Z4. Videće on ovo – glasio je jedan od komentara, koji nije bio usamljen u osudi.

– Mića ludi što nije glavni – oglasio se još jedan od fanova.

Ipak, treba imati u vidu da je Mića već godinama prepoznatljiv po ovakvom stilu komunikacije i žustroj odbrani svojih stavova i ubeđenja, tako da je teško očekivati da će produkcija zbog nastupa u skorašnjim emisijama reagovati i eventualno izostaviti Miću iz sledeće sezone.

Facebook,
Facebook,

Jedan insert iz sinoćne emisije, u kojem se Mića svađao sa Markom Janjuševićem Janjušem i gledateljkom koja je branila bivšeg košarkaša.

Facebook,
Facebook,

Pogledajte u nastavku:

SD

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Comments are closed.