Informativni portal za dijasporu

KRISTIJAN PLAČE KAO MALO DETE: Goluboviću stiglo pismo od žene – Čovek je samo zajecao… (VIDEO)


Nikad emotivniji…

Obezbeđenje je danas unelo poklone za Kristijana Golubovića i Milicu Kemez. Goluboviću je supruga poslala za Božić čestitku i crtež koji je nacrtala njegova ćerka Vera.

Pre par dana, Kristijan se žalio što nije dobio ništa od porodice za novogodišnje praznike. Međutim, sada mu je supruga u pismu objasnila da njoj Nova godina ništa ne znači i da je čekala Božić da mu pošalje darove.


Kristijan se osamio u pabu, a zbog reči koje mu je napisala supruga i ćerkinog crteža u jednom trenutku je i zaplakao. Njemu se pridružio Milan Janković Čorba i njemu je pročitao šta mu je supruga napisala.

– Mi smo neko ko veruje i priznaje i slavi Božić i sve velike praznike. Za nas Nova godina ne predstavlja ništa. Mir Božiji, Hristos se rodi Srećan ti Božić, žele ti Vera i Coca sa mamom Ivanom. Sve najbolje i najlepše, zdravlja. Ostalo će doći kad to bude bilo potrebno. Pozdrav iz najlepšeg grada na Ibru, Kraljeva – pisalo je u pismu, a uz to mu je poslat i crtež ćerke.

Ivana se kroz stihove obratila svom suprugu Kristijanu.

– Nisam dobar bio, prema tebi ja, bisere u blato ti si bacila, nisam dobar bio, pokleto žao mi što talenat za ljubav, Bog mi ne podari!

Ja vredan nisam tvoje ljubavi i tvojih godina, jer da prepoznam, nisam umeo u tebi anđela. Na zidu plača život bih proveo, al’ nema koristi, nikad te sebi neću oprostiti, prokleto žao mi – napisala je Ivana.

– Mala moja Coki. To je žena koja je milijardu puta bila u Žiči pešaka, ona je tradicionalna – prokomentarisao je Kristijan.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

SD


Comments are closed.