Informativni portal za dijasporu

KATASTROFA – ISEKAO VENE: Digao nož na sebe – Dali mu hladno o*užje i rekli da to uradi! Usledio haos… (VIDEO)


Katastrofa…

Nakon saopštenja da je zaljubljen u Boru Santanu, Nenad Lazić Neca je sinoć u “Zadruzi” postao jako nervozan, a onda je zbog toga počeo i da povraća.

On je kasnije okupio oko sebe zadrugare koji su ga podržali u njegovoj odluci koju je priznao pred svima njima.


Tara ga je savetovala da priča sa Matorom jer ona ima iskusta sa takvim stvarima, ali Neca je sve više padao u očaj, plakao je i brinuo se da li će se sve to negativno odraziti na Borin život i da li će se ljutiti.

– Šta ima tu loše sviđa ti se i šta, nije on kriv, a nisi ni ti. Ti moraš da radiš na samopouzndanju, to si što si i nema šta – rekla mu je Ana.

– Zašto si me lagao i nisi mi rekao sve to kada sam te pitala – pitala je Ana.

– Ja sam samo hteo da mi stigne pitanje i da kažem da tu nema ničega i da završim sa svim – rekao je Neca.

– Moj tata je jednom popio za Badnje veče, otišli smo u kafić i tamo je on pevao. U kafiću je bio jedan čovek mamina bivša ljubav, on je bio ljubomoran i vikao je vređao je kada smo došli kući. Ja sam stao njoj u odbranu, a o ne rekao: “Celo selo priča da si gej, da se j*beš u d*pe”.

Ja sam rekao: “Šta ja sada da radim sa tim?”, rekao je Neca ocu. “Evo ti ovaj nož ubi se, pokaži da si muško”, rekao je. Ja sam uzeo nož i posekao se i kada sam se probudio oni su me previli – ispričao je Neca pokazavši da je isekao vene.

– Moja mama će sve ovo da vidi, ja njoj ne smem na oči – rekao je Neca i plakao.

Necinu ispovest poslušajte na videu:

SD


Comments are closed.