Informativni portal za dijasporu

IZVUKAO OGROMANU STVAR: Zadrugar šokirao Srbiju – Svi pričaju o ovoj veličini!


Mateja Matijević nekadašnji sportista i menadžer pred ulazak u “Zadrugu 3” je raskinuo sa devojkom i kako je tada rekao, spreman je da se upusti u novu ljubavnu romansu pred kamerama.

Prošlost Mateje Matijevića nije ni malo naivna, a spisak žena sa kojima je bio navodno je vrlo dugačak. No, ono čemu je on sklon to je pokazivanje svog tela, ali i svog ponosa.

Naime, Matijević je svoje ekspicitne fotografije slao devojkama sa kojima se dopisivao i flertovao. Devojka koja je želela da ostane anonimna je do detalja objasnila, kakav Mateja ima pristup prema devojkama!


– Moram da priznam da je prvih dva minuta bio zanimljiv kada mi se javio. Počeo je da mi lajkuje slike na Instagramu, ja sam mu uzvratila, a onda je usledila i prva poruka. Nakon par razmenjenih poruka, iz čista mira mi je poslao snimak na kom se samozadovoljava. Nisam verovala šta mi je poslao, ali na tome se nije zadržao pa su usledile i slike njegovog polnog organa sa opisom “šta bih ti sve radio”! Nastavio je da me smara danima posle toga, ali od mene apsolutno nikakav odgovor nije dobio – otkrila je devojka kojoj se nabacivao Zadrugar.

Podsetimo, Mateju su do sad povezivali sa Anđelom Vješticom, sa kojom je bio 6 dana u vezi, pre ulaska u Zadrugu. Tim povodom mu je navodno zabranjeno da se druži sa aktuelnom učesnicom, Tarom Simov, zbog sukoba između njih dve i navodnom zabranom prilaska, usled tuče ove dve devojke.

SD


Comments are closed.