Informativni portal za dijasporu

ISPREBIJALA KULIĆKE – NEVIĐENA TUČA: Nadežda Biljić prvo pretukla Miljanu – A zatim prešla na Mariju! Batinjanje kakvo se ne pamti… (VIDEO)


Batinjanje kakvog skoro nije bilo…

Sinoć je došlo do žestokog okrišaja između Nadežde Biljić i Miljane Kulić, a nakon što je Miljana uvredila Nadeždu došlo je i do fizičkog okršaja.

Svako ko je hteo spavao je sa tobom, i ti meni nešto pričaš! Miki, Čorba, Toma i molim te da mi ti ne poričaš o moralu, ja sam ovde moralna gromada za sve vas – rekla je Miljana.


– Ona je mene zvala u tri ujutru na fiksni i nije htela da me ostavi na miru, to je radila i Mišelu!

Ona je zvezda i neka priča, ona je molila da Baneta i Bora budu sa njom, i jahala ih je ali kao “rijaliti!”, Miljana mnogo stvari o tebi znam nemoj da me vučeš za jezik, oralno si zadovoljavala kamiondžiju da te vozi na nastup Darka Lazića. Sedela si pored nas za jednim stolom u separeu sa šest muškaraca u tigrastom kosimu – rekla je Nadežda.

– Tvoj muž tebe nudi Tomoviću, ja ovde ne moram ništa da radite takve igre da biste dobili honorar! E sada ću da te tužim, taman ono što zaradiš daješ meni- rekla je Miljana.

– Mene ne zanima šta ko misli, i oni su pokazali ko su danas! Ona je mena zvala i pretila mi je da će da mi zapali kuću i brata, i svašta još! Ona ovde igra vide joj se grudi i ne znam što se nervira ako je u pravu! – rekla je Nadežda.

– Žena koja je trudna u tangama bila u bazenu, u jednoj ruci bambus u drugoj cigareta i moli Baneta i Boru da je j*bu jer nema ko. Ej trudna žena – rekla je Nadežda.

Miljana Kulić je nakon ovih reči pobesnela, pa je majka Marija morala da reaguje

– Ona je jedna k*rvetina. Čula sam je pre neki dan šta priča – rekla je Marija Miljani, a zatim je Nadežda skočila na Mariju zbog ovih reči.

– Ko je k*rvetina, ja k*rvetina – prišla je Nadežda Mariji i uhvatila je za mišice, a zatim je prišla Miljana da je odbrani.

Nadežda je udarila Miljanu rukom, a zatim nogom. Kulićeva se povukla držeći se za stomak.

Zatim je Toma stao u odbranu Nadeždi i započeo svađu sa Marijom.

– Po čemu ti je ćerka bila poznata u rijalitiju, po pušenju – urlao je Toma.

Nakon ovoga Nadežda je pokušala da udari Mariju, ali je obezbeđenje reagovalo.

Kako je sve izgledalo pogledajte na videu u prilogu:

SD


Comments are closed.