Informativni portal za dijasporu

ISPLIVALO – ŠOKANTNE INFORMACIJE O MENSURU I JELENI PEŠIĆ: Mina ovo ne može da podnese – Opšti haos (VIDEO)

Da li sve radi namerno…

Na porodičnom sastanku Mensur Ajdarpašić je izneo šokantne tvrdnje o Jeleni Pešić, a sve to prenela mu je njegova devojka Mina Vrbaški.

Advertisements

– Pešićeva je u jednom trenutku pogledala u Minu, znajući njenu reakciju, pa je došla i zagrlila me je.

Advertisements

Ovo što je ona uradila, neću iznositi mišljenje o tvom rijalitiju – počeo je da priča Mensur, a Jelena se umešala:

– Ne znam ni gde je ostala Mina, nisam to uradila namenski. Sam si mi rekao da ne razgovaram sa tobom otkad je Mina ljuta, zagrlila sam vas toliko normalno. Ne zanima me, neću ti se više obraćati nikada, ali videćemo da li ćete imati problema kada se ja udaljim.

Ne želim da se bavim klinkom i gde ona stoji, nećemo da pričamo, nećemo da se družimo, želim vam svu sreću – govorila je Pešićeva.

– Nisi me saslušala do kraja, meni je to rekla ona, ja želim da znam da li je to tako. Ako je to tako, to nije lepo – dodao je Mensi.

– Zašto ti mene grliš, ako imaš devojku, prvi ti mi govoriš da dođem, da se družimo, po nekoliko pita na dan – tvrdila je zadrugarka.

– Jelena jeste lepa i zgodna žena, pristojna, koliko sam ja uspeo da vidim.Da li je ona to stvarno, ne znamo, ali ne može biti slučajno da je upravo ona umešana u svačiju vezu – istakao je Ajdarpašić, te tražio od Mine da se izjasni.

– Stajala sam sa Draganom i Edom, Mensur me je zvao, Jelena je u tom trenutku pogledala u mene i zagrlila Mensura, to je mene zabolelo.

Mene boli taj odnos prisan, taj odnos je nastao kada smo nas dvoje bili u raskidu. Ti si sam rekao da primećuješ neke stvari kod devojaka – tvrdila je Mina.

Na kraju sastanka Jelena je odmah prišla Mini i žestoko joj zamerila na lažima, a Mensur se pravdao da je namerno želeo da kaže to ispred njih dve kako bi se utvrdila istina.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima:

SD

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Comments are closed.