Informativni portal za dijasporu

Horor u postelji između Lune i Marka: Zagrmeo užasni vrisak i plač! – (VIDEO)


Nevolje u raju… Luna Đogani i Marko Miljković ponovo su dali šansu svojoj vezi koja je doživela krah zbog nepoverenja, a jedno drugom dali su obećanje da se više neće svađati i da će se potruditi da ostanu zajedno do samog kraja rijalitija.

Međutim, među njima su ponovo nastale turbulencije kada je Marko upitao Lunu zbog čega je nesigurna u njegovu ljubav, a što je u njoj izazvalo burne reakcije. Ona ga je ubeđivala da je ne zanima šta će drugi pričati, ali nije mogla da sakrije da poseduje strahove da će njih dvoje zauvek završiti svaku priču.

– Kaži mi samo jedan razlog zašto bih ja tebe iskoristio? Pare, popularnost? Daj mi razlog! – pitao je Marko.

– Ne, ne! Nema razlog! Ne sumnjam, to se ti tripuješ u svojoj glavi! Hoćeš da krenem da se derem? Hoćeš da me izludiš?! Rekla sam ti sto puta! Najviše mrzim kad me neko ubeđuje u nešto što ne postoji! – rekla je Luna.


– Od svega što smo pričali, tebi je problem što ljudi pričaju za mene da te koristim – rekao je Marko.

– Boli me du*e za to! Pi*ka me boli! Svi za stolom pričaju da si folirant! Boli me ku*ac šta oni pričaju! Ja to ne mislim! Šta je sad problem?! Plašim se da će sve da se raspadne do kraja i kraj priče! Takva sam! – histerisala je Luna.

Miljković je insistirao da razreše sve nesuglasice, a ona je počela da histeriše stavljajući mu do znanja da ne želi da se vraća u prošlost, pa je briznula u plač.

– Ti baš hoćeš da me iznerviraš?! Šta si sad uhvatio za to?! Hoćeš da se svađamo, nije problem! Šta hoćeš od mene?! Budi normalan! Kakva ti je to tema sad u glavi! Ništa loše nisam mislila! Ne znam što pokrećeš opet nešto, nije bitno! Kraj je! Namerno ovo radiš! Umesto da se lečim, ja sam sve gore i gore! – rekla je kroz plač Luna.

– Mene je samo iznenadilo da posle pet meseci ne veruješ u mene… – rekao je Marko.

Kako se ova žestoka rasprava završila, pogledajte u nastavku.

SD

 


Comments are closed.