Informativni portal za dijasporu

HAOS U ZADRUZI: Kristijan samo skočio na Tomovića – Van sebe od besa! Uletelo obezbeđenje… (VIDEO)


“P**ko smrdljiva…”

Nikad kraja njihovim sukobima… Tokom sinoćne emisije “Gledanje snimaka” zadrugari su komentarisali razgovor Vuka Moba i Vladimira Tomovića o Jovani Ljubisavljević, kao i da li je reperov napad na nju bio njihov dogovor.

Tokom te priče pomenut je i Kristijan Golubović. Vladimir je objasnio da je Golubović ili izmislio ili slagao ili pročitao komentar kada je bio van “Zadruge” da postoji grupa o Jovani pod imenom “Mala f*fica”, a Golubović je ustao zbog ovoga.


– Kome ti najviše veruješ ovde? Da ti misli dobro? – pitao je Kristijan Jovanu.

– Vama – odgovorila je Jovana.

– Da li sam te slagao nešto do sada ili u savetima pogrešio? – pitao je Golubović.

– Niste – odgovorila je Jovana.

– Slušajte sada, ja informacije koje imam, oni mogu da sanjaju. Ja ne spominjem. Ja se ne bavim komentarima kao neki koji nemaju ni kučeta, ni mačeta. Kada sam došao od kuće, rekao sam da postoje Homović i Mali homovič, Tomović i Anđelo. Rekao sam da postoji i grupa Mala fufica.

Ali postoji i Mali i veliki vićgla (Tomović i Vuk). Prozvao ih je ovaj, pa je grupa napravljena. Mene to ne zanima, neko se bavi. Fran je jednog nazvao gl*vić, pa je nastao i drugi. Jovana, a tebi kad zatreba savet, ti uvek dođi – objasnio je Kristijan.

– Normalno, sve mi je jasno. Kristijan nema lepo mišljenje o meni, to je jasno. On je to video, čuo, izmislio, slagao, mene to ne zanima. Ne znam odakle potreba da se meša u moj odnos. Ne doživljavam ovo što on priča, nikada nisam dodirnuo muškarca u s*ksualnom smislu. Kada su muškarci u pitanju, čistiji sam nego svi od vas – pričao je Vladimir.

– Šta pričaš tim? Opet ćeš da cviliš, p*ćkice. Opet ću majku da ti j*bem, p*čko jedna smrdljiva – odbrusio je Kristijan i bacio flašu.

Obezbeđenje je uletelo u kuću.

– Ja te se ne bojim, to ti je jedini problem u životu – poručio je Vladimir.

– A, nisam ja, nisam ja – imitirao je Golubović Tomovića.

– Jovana ovde ne treba da veruje njemu. Sve što mi kaže, on je puta sto – poručio je Vladimir.

– Hajde, kaži mi u lice, p*čko jedna. J*baću te ja – krenuo je Kristijan ka Tomoviću, ali ga je obezbeđenje sprečilo.

– Ja se tebe ne bojim. Rekao sam da si ili izmislio ili slagao ili pročitao komentar – istakao je Tomović, a Milan je najavio sledeći klip kako bi se tenzija spustila.

Pogledajte priloge:

SD


Comments are closed.