Informativni portal za dijasporu

HAOS NAPRAVIO – “JA JESAM TATIN SIN”: Karić javno progovorio nakon Zadruge – “Svi znaju posledice ako se kače sa mnom” (VIDEO)


“Svi znaju posledice ako se kače sa mnom…”

Ekskluzivno… Jedan od najvećih favorita u rijalitiju “Zadruga 3” bio je Stefan Karić, koji je ujedno proglašen za pravog zavodnika, budući da su mnoge zadrugarke odlepile za njim, ali i bile sa njim, kako se otkrilo tokom rijalitija.

Stefan je specijalno, otkrio sve o aferama u Imaginarijumu, pa je prokomentarisao i Maju Marinković i Marka Janjuševića.


– Smatram da ona nije vredna razvoda, jer on se sa njom ne vidi u budućnosti. Mislim da je mogao da izgubi ne samo ženu, već i ćerku.

Njegova žena je mogla da mu ne da ni da vidi ćerku i da ode, a Maja nije vredna toga. – bio je iskren Karić, a onda smo porazgovarali o devojkama sa kojima je delio prostor i živeo 9 meseci.

– Nijednu ne bih cimao sada kada sam izašao, jer sam ih video u svakakvim izdanjima i smučile su mi se neke scene.

Najodvratnije što sam video su neke gaće i ulošci, tamponi – rekao je on, a onda prokomentariosao i medijsko “prepucavanje” sa bivšom devojkom Ivanom Šopić.

– Nije to moj nivo! Zato sam i ugasio Tviter kada je ona napravila nalog, jer ne želim da se prepucavam. Mi smo se dogovorili da se rastanemo u miru, a ona je onda počela da proziva i bila bezobrazna, ona je takva – rekao je Stefan.

Na pitanje naše novinarke da pojasni zašto se svađao uglavnom sa devojkama, iako za sebe smatra da je “alfa” kada je muška ekipa u pitanju, on je imao jasan odgovor.

– One su me provocirale, ljudi su pokušavali da me naprave da sam gej, a što se tiče muške ekipe, ne smatram da sam imao konkurenciju, a nisu se svađali sa mnom, verovatno jer su bili svesni posledica toga.

Ja jesam tatin sin, svi smo mi mamini i tatini sinovi, hvala Bogu da će da me posavetuje i on mi misli najbolje, ali ja sam samostalan, svoj sam čovek, tako da te priče padaju u vodu – rekao je Stefan.

Šta je sve Stefan rekao ekskluzivno, između ostalog i kako se oseća što ga nazivaju “tatinim sinom”, ali i da je devojka koja je bila “najslobodnija” za njegov ukus bila upravo Ivana Šopić, pogledajte u video-intervjuu ispod ovog teksta.

Pogledajte video:

SD


Comments are closed.