Informativni portal za dijasporu

HAOS NA MREŽAMA – PROGOVORILA MAJA: Otkrila šta se dešavalo kada je odvela Mensura u stan…


Ludo i nezaboravno…

Kao bomba odjeknula je informacija da je Maja Marinković posle ljubavnog brodoloma koji je doživela sa učesnikom “Zadruge 4” Markom Janjuševićem Janjušem utehu našla ni manje ni više nego u bivšem cimeru iz Bele kuće – Mensuru Ajdarpašiću, koji je baš uz nju rešio da preboli Minu Vrbaški, svoju doskorašnju devojku.

Njih dvoje su se sinoć zajedno provodili u gradu posle čega su završili u njenom iznajmljenom stanu u srpskoj prestonici, gde su bančili do ranih jutarnjih sati. Maja objašnjava šta se tačno sinoć dogodilo.

– Vi znate da ja njega jako gotivim, mi smo uvek bili u dobrim odnosima. Mi smo uvek bili u komunikaciji nakon rijalitija, javio mi se sada kada je došao u Beograd i dogovorili smo se da izađemo – rekla je za Pink.rs Maja, koja je potom priznala da su završili zajedno kod nje u stanu.

Marinokvićeva je negirala da je između nje i Mensura bilo nečeg više od druženja.

– Bili smo sinoć u društvu Jelene Pešić i Edisa Fetića. Po završetku izlaska smo otišli svi kod mene u stan da se družimo, sedimo, zezamo se, pričamo i to je to.

Mensur Ajdarpasic,
Mensur Ajdarpasic,

Nakon toga su oni svi otišli kući, ja sam ostala u svom stanu i to je sve. Mensur je super momak tako da ne vidim ništa loše u tome. I moram da napomenem da smo se super proveli, bilo je ludo i nezaboravno – bilo je sve što je želela da otkrije Maja o sebi i Mensuru.

Podsetimo, Mensurova bivša devojka Mina Vrbaški je trenutno u “Zadruzi”, gde je priznala da ga još nije prebolela.

SD


Comments are closed.