Informativni portal za dijasporu

HAOS MU NAPRAVILA: Luna napokon otkrila sve o odnosu Marka i Pešićke – Najstrašnije udarila po Miljkoviću (VIDEO)

Pobesnela…

U sinoćnoj izdanju emisije “Zadruga – Narod pita” gošće su bile pobednice rijalitija “Zadruga 2 i 3”, Luna Đogani i Iva Grgurić, koje su odlučile da se suoče sa mišljenjem publike i otkriju šta se dešavalo prethodnih nedelja.

Advertisements

– Jelena je rekla u jednom intervju za Pink.rs da uopšte joj ne bi bio problem da popije piće sa tobom i Markom? – upitao je voditelj Lunu da prokomentariše.

Advertisements

– Ni meni ne bi bio problem. Kada sam sagledala sve, smatram da sam totalno pogrešno postupila prema njoj i Marku i prema celoj toj priči, ako je to bio razlog mog ulaska, da uopšte nisam trebala da uđem unutra!

Ona kad je rekla da je mogla da se igra sa našim mozgom, Marko je mislio da je mogla da bude sa njim, da ga muva, setimo se, sve devojke su to pokušavale u Zadruzi 2, Maje, Stanije, Dragane…

Ona nikada nije bacila rovca, ali ja sam se upecala, mogla je da se igra sa mnom, tačnije sa Markom. Ja kao njegova devojka mogu da kažem da je Marko ozbiljan rijaliti igrač i ozbiljno dobar za rijaliti, ali kada bi ga upoznala ovako na kafi, veruj mi da bi skontala ko je on.

Ja ne kažem da se on folirao, on jeste takav i ima takav stav, nije on druga osoba, ali kada bi ga zaista upoznala i srž njega, videla bi da je on sve samo nije ono što se predstavlja za crnim stolom – promenila je svoju priču Đoganijeva.

Pogledajte video:

SD

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Comments are closed.