Informativni portal za dijasporu

GLUPA KAO CEPANICA – KAKAV BLAM: Zadrugarka urnisana prozivkama zbog izjave pred žirijem… (VIDEO)


Sami procenite…

A zapravo se NIJE izblamirala… Sinoćna “Zadrugovizija” privukla je, kao i uvek, veliku pažnju gledalaca, koji su komentarisali takmičenje na društvenim mrežama.

Na meti prozivki ovoga puta našla se i Nadica Zeljković, i to zbog onoga što je rekla članici žirija, folkerki Zorici Brunclik.

– Nadica konobarica kaže, slušala je Zoricu kad je bila mala… Koji blam – napisala je jedna gledateljka, a u prozivkama su se pridružili i neki od drugih gledalaca u komentarima.

– Nadica glupa kao cepanica. Ima 60 godina, a Zorica 65. I za Tarapanu je rekla, najomiljeniji restoran, a nikada nije bila. Bruka – glasio je jedan od komentara.

Facebook,
Facebook,

Srećom po Nadicu, budni su bili i njeni fanovi, koji su argumentovano dokazali da njena izjava nije nelogična, što su potkrepili činjenicama!

Facebook,
Facebook,

– Ne kapiram čemu polemika, kada je Nadica u pravu. Prosto je kao pasulj, Vikipedija ne laže, sve je na tacni. Ukucajte lepo, a i ne morate, ovi koji su njihova generacija to i znaju. Zorica je počela muzičku karijeru 1974. godine, što dalje implicira da je imala nepunih 19 godina, a Nadica 13… Znači, Nadica nije ništa pogrešila rekavši da je volela i slušala njene pesme još dok je bila mala. U to vreme, devojčice od 13 godina su bile devojčice, a ne konkubine, starlete, elitne k*rve, rasturačice brakova – napisala je jedna gledateljka u Nadicinu odbranu.

Podsetimo, Nadica je tokom komentara žirija rekla da ima posebnu tremu pred Zoricom, jer ju je kao mala devojčica imitirala, kao i da je to bila njena prva imitacija u životu.

Kako je izgledao nastup Nadičine ekipa, kao i komentari žirija pogledajte i poslušajte u nastavku:

SD


Comments are closed.