Informativni portal za dijasporu

“GADE MI SE, BOLI ME STOMAK OD NJIH”: Javno progovorila posle svađe sa Tarom – “Ivani se divim…” (VIDEO)


Brutalno…

Veliku pažnju tokom sinoćnje “Zadrugovizije” izazvao je sukob između članice žirija i pobednice “Zadruge 3”, Ive Grgurić, i ljubavnog para, Tare Simov i Nenada Aleksića Ša.

Iva nije mogla da sakrije da joj se Nenadova preljuba i njegova veza sa Tarom Simov nimalo ne sviđaju, te je usledilo razmenjivanje uvreda. Ekipa novinara bila je na licu mesta, te su iskoristili priliku da popričaju sa Ivom, a ova tema sama se nametnula, s obzirom na pomenuti incident.


Iva Grguric,
Iva Grguric,

– Njihov nastup je pokazao njihovu vezu. Po meni, njihova veza nema nikakvu nadu, nikakvu budućnost, nema ništa što na mene ostavlja lep utisak. Generalno, sve što vidim mi se gadi. Imam nekakav neopisiv bol u stomaku. Mislim da će, čim se završi rijaliti, tome doći kraj – rekla je Iva.

Ona je potom iznela i svoje mišljenje o reperovoj supruzi, Ivani Aleksić, ističući da je lično poznaje.

Iva Grguric,
Iva Grguric,

– Mislim ono što sam mu i rekla, da je izgubio zlato, a dobio ništa. Ivana je jedna zrela, stabilna, prepametna žena. Divim joj se što se nije oglašavala, što je poštovala svoju odluku koju je donela sa njim. Ja bih tamo uletela sa bagerom i razbila sve da je u pitanju moj muž – rekla je bivša zadrugarka.

Celu njenu izjavu o Tari i Ša, kao i šta je rekla o tome kako joj prija voditeljski posao, s kim je išla u Dubai i druge teme, poslušajte u videu:

SD


Comments are closed.